Известният бивш волейболист Любо Ганев, който е и член на

...
Известният бивш волейболист Любо Ганев, който е и член на
Коментари Харесай

Любо Ганев ще бъде провъзгласен за Цар на карнавала в Русе

Известният някогашен волейболист Любо Ганев, който е и член на Управителния съвет на Българската федерация по волейбол, ще бъде провъзгласен за Цар на карнавала по време на " Русенския карнавал ", който ще се състои на 23 юни /събота/ в крайдунавския град. Това заяви шефът на общинското дружество " Русе арт " Мариан Савов.
 Любо Ганев: Горях доста в дербито, дори щях да се сбия със съотборник
По думите му близо 1100 души са се записали до през днешния ден за присъединяване в карнавала.
 Шоу мач ЦСКА - Левски
Савов изясни, че в центъра на града ще бъдат ситуирани четири подиуми. Преди това четири шествия ще съберат участниците от разнообразни точки на града. Едно от тях ще бъде водено от Любо Ганев. Той ще бъде провъзгласен за Цар на карнавала от кмета Пламен Стоилов, който ще му връчи " ключа " на града. Участниците в шествието ще пренесат купата на Световно състезание по волейбол за мъже. То ще се състои през септември тази година, а Русе ще бъде хазаин на конфликтите от Група Б, в която са тимовете на Бразилия, Канада, Франция, Египет, Китай и Холандия.

 Шоу мач ЦСКА - Левски
Савов изясни, че трофеят ще бъде показан по-рано денем на площада пред постройката на Държавната опера, като всеки искащ ще има опция да се снима с него. Заедно с Любо Ганев в шествието ще се включат и деца, облечени в екипи на националните тимове по волейбол, които ще играят мачове в Русе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР