Известният български производител на електроуреди за дома отбелязва своята 35-годишнина.

...
Известният български производител на електроуреди за дома отбелязва своята 35-годишнина.
Коментари Харесай

ЕЛДОМИНВЕСТ организира мащабна еко-инициатива | Компанията празнува своята 35-годишнина с акция по създаване на нови гори в България

Известният български производител на електроуреди за дома отбелязва своята 35-годишнина. По този мотив компанията провежда национална еко-инициатива под надпис „! “. Мащабната акцията планува до края на годината да бъдат засадени нови гори в разнообразни региона на страната.

Тази събота (26.03.2022 г.) се организира втората от общо шест акции по залесяване, като 10 декара нова гора от дъб и липа бяха засадени до село Камен бряг, област Добрич. Събитието се реализира с поддръжката на „ Североизточно държавно дружество “, а с изключение на чиновници и сътрудници на EЛДОМИНВЕСТ, присъединяване взеха и редица доброволци.

Стартът на самодейността „! “ бе подложен на 19.03.2022 година със засаждането на 15 декара дъбова гора покрай село Бистренци, област Русе.

В своето еко-начинание компанията си партнира с шестте Държавни предприятия към Министерството на земеделието. Също по този начин, всеки искащ може да взе участие като доброволец и да способства за увеличението на горите в България.

Ви приканва - Включете се в самодейността - „! “. Нека дружно създадем нови гори в България!

Подробна информация за акцията и форма за записване на доброволци ще откриете на уеб страницата на EЛДОМИНВЕСТ:.

През годините компанията непрестанно утвърждава и развива своята екологична устременост. Уредите с марка ЕЛДОМ са енергоспестяващи, а за производството им са вложени екологични чисти материали и технологии. Компанията употребява сила от възобновими източници и в същото време се стреми към минимални разноски на вода и нулеви нездравословни излъчвания.

Като водач на пазара, постоянно се е стремила към нововъведения, резистентност и надеждност във всеки подробност. Компанията пионер първа в страната основава бойлери с емайлирани водосъдържатели и бойлери, работещи с различни източници на сила.

Уредите с известната марка ЕЛДОМ са синоним на качество, висока енергийна успеваемост и надеждност. Произведени в България, през днешния ден те работят допълнително от пет милиона семейства в страната и в над 35 страни по света.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР