Известният български ММА боец Деян Топалски ще бъде част от

...
Известният български ММА боец Деян Топалски ще бъде част от
Коментари Харесай

Професионална бойна гала вечер SENSHI – на 20 април в зала Арена Армеец

Известният български ММА войник Деян Топалски ще бъде част от второто издание на професионалните бойни церемония вечери по кикбокс и муай тай SENSHI . На 20 април в зала " Арена Армеец " 11-кратният ни републикански първенец по кикбокс ще се изправи против Ахмед Крънич от Босна и Херцеговина в среща за Европейската купа на WAKO PRO. Опонентът на Топалски е измежду най-изявeните бойци на Босна Херцеговина, притежател е и на Европейска купа. Има зад тила си десетки медали, като през 2017 година става втори на Световното WAKO състезание, а през 2018 година печели сребро от Континенталното WAKO състезание.

Eдин от най-известните кикбоксьори на Беларус Макс Сподаренко ще се изправи против капитана на българския народен тим по кикбокс Атанас Божилов в дуел за Световния пояс (кат. до 71,800 кг). Сподаренко е взел участие редица пътив огромните професионални кикбокс шампионати W5. Има десетки трофеи на аматьорския кръг. Многократен първенец на Република Беларус, победител в Световната купа на WAKO и сребърен медалист на международното състезание WAKO. Професионалният му връх е 22 багра - 13 победи, 9 загуби. На кръга Максим се отличава с извънредно технична игра, като специалността му са бързи и твърди ниски удари.
 Бойци на кикбокс звездата Петер Артс застават на пътя на трима български състезатели на SENSHI
Бойци на кикбокс звездата Петер Артс застават на пътя на трима български състезатели на SENSHI

Иляс Букаюа е идващият съперник на родната машина Богдан Шумаров

Специално за SENSHI в България ще дойде и холандската легенда Петер Артс , който е считан за един от най-хубавите кикбоксьори за всички времена. Той ще пристигна у нас с някои от най-силните си бойци. Срещу един от тях ще се изправи Николай Йоргов - един от най-обещаващите млади български бойци. Той ще се бие с Томас Дуве от Холандия. Йоргов е притежател на десетки трофеи и медали от разнообразни бойни спортове. Той реализира безапелационна победа в дуела си на Senshi във Варна през февруари, като за по-малко от 20 секунди съумя да нокаутира съперника си. Сега против него ще се изправи още по-опитен играч в лицето на Дуве. Оспорвана се чака да бъде и кикбокс срещата в жанр К-1 сред Юта Учида от Япония и Костадин Костов от България . Двамата ще се срещнат на кръга в кат. за 93+ кг. SENSHI приготвя и доста забавна борба по муай тай сред най-хубавия български муай тай войник Антон Петров и коравия Танасис Кукуфикис от Гърция . Двамата ще се срещнат за повторно, откакто в първия им дуел Петров надвива. Това прави аса на гръцкия клуб Fight Lab още по-мотивиран за победа в София. За пръв път на профи бойна церемония вечер по кикбокс и муай тай ще има и 4 доста атрактивни дуела по карате киокушин. Те ще се играят по разпоредбите на KWU International Professional League в 3 рунда от по 2 минути- фул контакт карате киокушин с удари в главата.
 Снимка 417098
Източник:

По време на церемония вечерта в " Арена Армеец " ще се организира и дуел по кикбокс сред Христо Йорданов и Андриян Димитров . За Христо дуелът ще е бенефис.

Димитров и Йорданов ще се срещнат за повторно на бойния кръг. Двамата исполини бяха част от Ultimate Pro fight 7 през 2017 година, като успеха тогава отиде за Йорданов. Неслучайно в този момент Димитров насочи покана за реванш към опитния войник, който е взел решение да постави завършек на спортната си кариера. Христо Йорданов е извънредно умел войник, прочут с атрактивната си игра и умеенето да праща съперниците си в нокаут. Той е медалист по бойно самбо, първенец по джудо, първенец по санда, първенец по аматьорски ММА, първенец по професионален ММА има победи в професионалния кикбокс. Двуметровият Андриян Димитров е играч на варненския клуб " ТИМ " и последните години се изявява единствено на професионалната сцена в категория над 91 кг.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР