Известният български агент Лъчезар Танев коментира ситуацията в ЦСКА и

...
Известният български агент Лъчезар Танев коментира ситуацията в ЦСКА и
Коментари Харесай

Лъчо Танев: Да откаже ЦСКА 4 млн евро за свой играч, е като Севиля да откаже трансфер за 35-40 млн в Барселона или Реал

Известният български сътрудник Лъчезар Танев разяснява обстановката в ЦСКА и прехвърлянето на Али Соу. Според него е обикновено български клуб да одобри толкоз доста пари за собствен футболист и счита, че в ЦСКА са помислили кой да размени нападателя.

“Противоречия е имало и постоянно ще има сред управления на клубове и почитатели. Така е по света, по този начин е и в България. Едните обаче би трябвало да са коректори с ясно и тъкмо мнение. Без обиди и жлъчност към хората, които управляват клуба и дават лични средства (и не малко), имайки поради ниските доходи от директна активност на родните клубове ", стартира той.

" От друга страна, шефовете би трябвало да са задоволително транспарантни и почтени с многочислените почитатели по отношение на плана, който следват, моментната обстановка, благоприятни условия и потребности! Когато тези неща не се съблюдават, остават неясноти и подозрения. Що се отнася за прехвърлянето на Али Соу за сумата, която се тиражира 4 милиона евро, е нещо, което мъчно може да се откаже, имайки поради бюджетите на родните клубове, равнището на нашето състезание и така нататък Разбира се, когато продаваш един от най-важните си играчи и то нападател, би трябвало да имаш подготвеност за привличането на подобаващ футболист на неговия пост "

" Мисля, че от ЦСКА са помислили по този въпрос. Тоест по опция продажбата на значим състезател да не повлияе на качеството на игра и упоритостите на клуба! Ако се опитам да направя съпоставяне, колкото и да е субективно, да откаже ЦСКА 4 милиона евро за собствен състезател, е като Севиля да откаже трансфер за 35-40 милиона в Барселона, Реал или някой от британски клубове. Трудно може да се случи”, съобщи Танев пред “Труд”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР