Известният астролог Павел Глоба разкри представителите на кои зодиакални знаци

...
Известният астролог Павел Глоба разкри представителите на кои зодиакални знаци
Коментари Харесай

Ето кои 3 зодии ще се натъпкат с пари тази есен!

Известният астролог Павел Глоба разкри представителите на кои зодиакални знаци тази есен ще получат съществени финансови приходи.

Не е загадка, че финансовото благоденствие на първо място се отнася до самия човек, неговите желания, стремежи и интензивности. Въпреки това астролозите настояват, че и звездите играят доста значима роля.

Съгласете се, че някои хора се пробват да завоюват пари и да натрупат положение през целия си живот, само че уви, това се оказва задача невъзможна. Други тъкмо противоположното – имат шанс във финансите от самото начало без да се стараят кой знае какъв брой доста.

Какви зодиакални знаци обаче могат да се радват на огромни облаги през тази есен? В идващите редове ще ви разкрием точно това.

Близнаци

През септември Близнаците най-сетне ще могат да оберат плодовете на труда си. Финансовата обстановка ще е все по-благоприятна, а пачките ще се стичат от няколко източника.

Именно тъй като ще са доста добре във финансов проект през тази есен Близнаците могат да му провиснал края и да отидат на екскурзия. Единственото от което те би трябвало да се опасяват, са спонтанните онлайн покупки.

Лъв

Ако вярвате на прогнозите на Павел Глоба, то той планува, че тази есен Лъвовете ще събират пари като гъби от полянка.

Голяма е вероятността през идващия сезон Лъвовете да завържат доста потребни познанства, които до зимата да узреят и да им оказват помощ за развиването на личен бизнес.

Везни

В живота ви ще се появи човек (представител на огнена или водна зодия), който ще ви научи на финансова просветеност и ще ви помогне да стъпите на крайници. Вероятно той е ви насочи и печеливша финансова оферта.

Глоба предлага на Везните да трансформират специалността си коренно тази есен. Няма да се получи да изпълнят портфейла, в случай че не го сторят.

Козирог

През есента ще можете да изплатите задълженията и отговорностите си. В края на този сезон обаче ще започнете да печелите и да увеличавате капитала си. /jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР