Известният аналитик Минг-Чи Куо, който досега нито веднъж не е

...
Известният аналитик Минг-Чи Куо, който досега нито веднъж не е
Коментари Харесай

Появи се нова информация за следващите модели iPhone

Известният аналитик Минг-Чи Куо, който до момента нито един път не е подал погрешна информация, показа с TF International, какви ще бъдат смарт телефоните, които Apple ще показа тази година.

Според информацията на аналитика, през месец септември 2019 година Apple ще показа три модела iPhone с друг размер на екрана. Това ще бъдат моделите iPhone XI (5,8″), iPhone XI Max (6,4″) и iPhone XR 2019 (6,1″). Първите два топ модела ще бъдат оборудвани с OLED матрици и тройни камери с ToF камера и инфрачервен датчик. В по-евтината версия ще се употребява LCD и единична съществена камера.

Едновременно с това, експертът на XDA Developers Макс Вайнбах също разгласява вътрешна информация за новите iPhone. Според тези данни, Apple ще вкара подводен режим в новите айфони. По този метод, смарт телефоните ще могат да се употребяват за пълноценно снимане на видеа и фотоси под водата. Ще бъде освежен и Haptic Engine: смарт телефонът ще бъде разграничен на девет условни зони, във всяка от които е подложен обособен вибрационен мотор. По този метод тактилният отклик ще се появява точно в мястото на екрана, допряно от потребителя.

Вайнбах удостовери и съществуването на тъмнен режим в iOS 13.1. След неговото включване интерфейсът на операционната система и на приложенията става мрачен, а текстът ярък. Променен е и интерфейсът за контролиране силата на звука.

Според изтеклата до момента информация, тази година Apple няма да предложи 5G смарт телефони.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР