Известният американски телевизионен водещ Дейвид Летърман, който обяви вчера, че

...
Известният американски телевизионен водещ Дейвид Летърман, който обяви вчера, че
Коментари Харесай

Дейвид Летърман ще взима интервю от Ким Чен-ун

Известният американски ефирен водещ Дейвид Летърман, който разгласи през вчерашния ден, че ще възобнови кариерата си с ново шоу в Netflix, съобщи желанието си да вземе изявление от севернокорейския началник Ким Чен-ун, съобщи ТАСС.

Агенцията цитира изказванията на Летърман пред изданието Hollywood reporter. Телевизионният водещ имал желание да интервюира и президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

"Бих желал да поразговарям с Ким Чен-ун, защото стана известно, че в страната му е основан дребен нуклеарен заряд, който може да бъде конфигуриран на ракета ", означи Летърман. "Освен това, пошегува се водещият, заинтересован съм и от прическата му! "





"Севернокорейците имат ракети, които могат да стигнат до Чикаго. Какво му пречи Чикаго? Ние дали сме във война с този човек? ", продължи комикът, който още веднъж ще възобнови кариерата си следващата година след 2-годишна пауза.

За да вземе изявление от Ким Чен-ун Летърман ще разчита на помощта на баскетболната легенда Денис Родман, който е отдавнашен почитател на режима в Пхенян.



Ексцентричният американски състезател посети тази година за пети път КНДР и подари на водача на страната книгата на Доналд Тръмп "Изкуството на договорката ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР