Известният американски ресторантьор, телевизионен водещ и автор на книги Антъни

...
Известният американски ресторантьор, телевизионен водещ и автор на книги Антъни
Коментари Харесай

Антъни Бурдейн бе открит мъртъв в хотелска стая

Известният американски ресторантьор, ефирен водещ и създател на книги Антъни Бурдейн е бил открит мъртъв в хотелската му стая в Страсбург. По информация на CNN, малкия екран, за която той снимаше предаване, повода за гибелта му е самоубийство.

61-годишният кулинар е бил във Франция за фотоси на Parts Unknown, чийто 11 сезон имаше премиера през предишния месец. Тялото му е било намерено от неговия непосредствен другар и сътрудник Ерик Рипърт.

" С изключителна горест можем да потвърдим гибелта на нашия другар и сътрудник Антъни Бурдейн. Неговата обич към превъзходни завършения, нови другари, чудесна храна и питиета, и забележителните истории на света го вършат неповторим повествовател, геният му в никакъв случай не стопира да ни учудва и ще ни липсва доста. Нашите мисли и молебствия са с щерка му и фамилията в това извънредно мъчно време ", пишат от CNN.

Антъни Бурдейн е една от най-популярните телевизионни звезди и един от най-продаваните създатели на кулинарни книги в света, променяйки мисленето на хората за храната и пътешествията. Бурдейн е притежател на редица кулинарни награди.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР