Известният американски политически телевизионен журналист Тъкър Карлсън пусна първия епизод

...
Известният американски политически телевизионен журналист Тъкър Карлсън пусна първия епизод
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън посочи вероятната вина на Киев за разрушаването на Каховската ВЕЦ

Известният американски политически ефирен публицист Тъкър Карлсън пусна първия епизод от авторското си шоу в Туитър през вчерашния ден и уточни евентуалната отговорност на Киев за взривяването на Каховската Водноелектрическа централа, наричайки удара, в случай че не е случай, терористичен акт. Освен това телевизионният водещ изрази убеденост, че виновността за разрушаването на газопроводите " Северен поток " и " Северен поток 2 " е и на сегашните украински управляващи, оповестява ТАСС.

„ Така че, в случай че това е било съзнателно, тогава не е военна тактичност, а терористичен акт “, сподели американският ефирен коментатор, имайки поради удара против язовира на Каховската водноелектрическа централа.  " Взривяването на язовира може да е неприятно (развитие за Украйна), само че вреди повече на Русия. Поради тази причина държавното управление на Украйна обмисляше да го унищожи. През декември " Вашингтон пост " цитира украински военачалник, който споделя, че неговият личен състав е изстрелял американски ракети (HIMARS) по портите на язовира като експериментален удар. Така че, когато обстоятелствата стартират да се появяват, случилото се с язовира наподобява по-малко загадъчно. Справедлив човек би стигнал до извода, че евентуално украинците са го взривили. Точно както те, бихте предположили, взривиха " Северен поток ", съветския водопровод, предходната есен. Всъщност украинците го направиха, както знаем в този момент “, сподели журналистът.

" Фокс Нюз " заяви на 24 април, че е прекратил съдействието си с Карлсън, който беше най-популярният водещ и неведнъж е подлагал на критика дейностите на държавното управление на Съединени американски щати, както и политиката на безусловна поддръжка за Украйна. През май Карлсън разгласи идното пускане на свое авторско предаване в Туитър.

Инфо: ТАСС

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР