Известният американски баскетболист Леброн Джеймс публикува видео в своя канал

...
Известният американски баскетболист Леброн Джеймс публикува видео в своя канал
Коментари Харесай

Леброн Джеймс показа преродения Hummer

Известният американски баскетболист Леброн Джеймс разгласява видео в своя канал в YouTube с новия електрически пикап на GMC, за който бе възродено именитото име Hummer. Двуминутното видео дава визия за екстериора и интериора на автомобила.

Серийното произвеждане на GMC Hummer EV към момента не е почнало, само че Леброн Джеймс съумя да го получи, защото спортистът е формален дипломат на американската автомобилна марка от предходната година. В началото на 2019 година нападателят на Лос Анджелис Лейкърс взе участие в реклама за новия Hummer, наречена Quiet Revolution, която се излъчи по време на Super Bowl, финала на американския футболен шампионат.

Що се отнася до GMC Hummer EV, пикапът дебютира през есента на 2020 година Автомобилът ще се предлага с разнообразни електрически трактове, най-продуктивните от които ще създават над 1000 конски сили. Автономният пробег без презареждане ще надвишава 500 километра.

GMC Hummer ще има специфичен " Crab Mode " - и четирите колела ще се въртят в една посока под еднакъв ъгъл, тъй че колата да може да се движи по диагонал. Тази функционалност ще разреши да се преодоляват сложни тесни места отвън пътя, а също по този начин ще улесни паралелното паркиране.

Продажбите на GMC Hummer EV в Съединени американски щати ще стартират през есента на 2021 година. По предварителни данни цените за GMC Hummer ще стартират от $70 хиляди, а за най-наточените модификации ще би трябвало да се заплати сума към $120 хиляди. Вижте видеото на " Краля ".



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР