Известният американски актьор Робърт Де Ниро заяви, че животът на

...
Известният американски актьор Робърт Де Ниро заяви, че животът на
Коментари Харесай

Де Ниро с нова серия от нападки срещу Тръмп

Известният американски артист Робърт Де Ниро съобщи, че животът на американците по време на президентството на Тръмп е като " като „ да живеем в конюнктура на домашно принуждение ", съобщи БГНЕС
" Това е в действителност, в действителност сериозна обстановка, " сподели звездата в изявление за " Късното шоу " на CBS и назова Тръмп " основен шут " и " простак ". " Това е все едно да живееш в конюнктура на домашно принуждение. Усещаш, че не знаеш какво ще се случи по-нататък, какво бясно нещо ще се случи по-късно, какво ще те накара да кажеш: " Какво става, по дяволите? "
" Той е подправен президент ", продължи 76-годишният притежател на " Оскар " за Тръмп. " Той назовава всичко подправено, тъй като знае, че е подправен. Затова той го проектира. "
Попитан за Майкъл Блумбърг, който се кандидатира за президент от Демократичната партия, Де Ниро изрази утвърждение към някогашния кмет на Ню Йорк. " Той е възрастен. Той е пораснал ", споделя Де Ниро, който е родом от Ню Йорк.
" Той ръководи града от 12 години. Знам, че има неща, които е направил, споменахте ги в шоуто. Но той е направил положителни неща. И се пробва да направи нещата вярно ", добави Де Ниро.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР