Известният актьор Георги Стайков бе приет в тежко състояние в

...
Известният актьор Георги Стайков бе приет в тежко състояние в
Коментари Харесай

Георги Стайков от „Вчера”: Разминах се на косъм от инсулт!

Известният артист Георги Стайков бе признат в тежко положение в бургаската болница, освен това на косъм от инсулт. Той ненадейно получил рецесия преди няколко седмици и му се наложи да прекара част от почивката си в болничното заведение, научи HotArena.

Ростислав от паметния „ Вчера ” е признат за лекуване в бургаската болница със подозрения за инсулт. Направените проучвания обаче отхвърлили тази възможност.

„ Вече съм в устойчиво положение, изписаха ме, прескочих обстановката. Аз в действителност от години имам висок холестерол ”, споделя още той, написа „ България през днешния ден ”.

Актьорът е останал в отделението повече от седем дни с координационни нарушавания. През това време е минал през всички вероятни координационни нарушавания и функционални, образни и клинично лабораторни проучвания.

„ Няма данни за мозъчен инсулт, а се касае за изхимична транзиторна офанзива ”, обясниха докторите. В момента Стайков е на 54 години и още веднъж е звезда на екрана в хитовия „ Столичани допълнително ”, където играе Калоянов.

Слухове в арт средите гласят, че Стайков е злоупотребил с мезетата и алкохола през последните години и това е отключило мозъчната офанзива.

През цялото време до него е брачната половинка му Асения, поради която той се разведе с швейцарската певица Мариан. Актьорът напусна преди десетилетия България, с цел да работи в чужбина и зад граница е снимал близо 47 кино лентата.

Именно при едно от връщанията си у нас, Стайков се среща със остарялата си обич от „ ВИТИЗ ”.

Когато стартира работата си по фотосите за „ Мисия Лондон ”, „ Тилт ” и „ Под прикритие ” взема решение, че ще се върне вечно при нея.

„ Върнах се при Асения. Всяко гърне си търси капак, въпреки че при нас не е ясно кой е похлупакът ”, майтапи се тогавашния идеал на тийнейджърките.

В момента артистът към този момент е в София и се възвръща. „ Спокойно, добре съм, всичко ще се оправи ”, споделя оптимистично Стайков.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР