Известният 17-минутен черно-бял филм “The Alien Autopsy е пуснат през

...
Известният 17-минутен черно-бял филм “The Alien Autopsy е пуснат през
Коментари Харесай

Сантили признава, че във филма The Alien Autopsy има истински кадри

Известният 17-минутен черно-бял филм “The Alien Autopsy ” е пуснат през 1995 година, от лондонския бизнесмен Рей Сантили (Ray Santilli). След това, канала FOX също го излъчва.

 Рей Сантили в дясно
Рей Сантили в дясноХората са шокирани от видеозаписите. Веднага стартират разгорещи диспути, дали това са същински фотоси. Изследователи-аматьори демонтират записите по фрагменти, като търсели разнообразни несъответствия в тях (HiddenTruth.site).Според думите на Сантили, тези фрагменти са същински и демонстрират аутопсия на мъртвец на извънземен, открит на НЛО, паднал в Розуел.

 Кадър от кино лентата “The Alien Autopsy ”
Кадър от кино лентата “The Alien Autopsy ” През 2006 година обаче, Сантили споделя, че филмът му не е автентичен, а поетапна реорганизация на филм, който е получил през 1992 година Той е в доста неприятно положение и скоро става изцяло ненужен.Гледайте видеото на Сантили от 1995 година.
Преди време, Сантили призна, че от истинския запис остават единствено няколко фрагмента, които, по негово искане, се слагат във видеото от режисьора на “новия ” филм – Спирос Меларис (Spyros Melaris). Но, кои са тъкмо тези същински фрагменти, никой не споделя.

 Спирос Меларис
Спирос Меларис Вероятно Сантили е споделил истината, тъй като различен човек е оповестил съществуването на остарелия филм за аутопсията на извънземния. И не просто граждански жител, а академик, който работи с Централно разузнавателно управление на САЩ и знаел за това, доста преди Сантили.Според документ от 2001 година, “изтекъл ” в пресата, откакто филмът е бил излъчен, ученият Кийт Грийн бил извикан в Централно разузнавателно управление на САЩ, с цел да даде своята оценка за това видео.Четете още: Уфолози настояват, че в Карпатите има НЛО база (видео) Кийт Грийн споделя:„ Филмът “The Alien Autopsy ” ми се стори напълно действителен, тъй като ми подсети за записите, които бях гледал по-рано. ”

 Кийт Грийн
Кийт Грийн Според Грийн, който преди този момент е работил в тясно съдействие с Централно разузнавателно управление на САЩ по въпросите за НЛО, той е виждал видеозапис показващ извънземен, на закрит брифинг в Пентагона, през 1987 година и 1988 г.Също по този начин, съгласно Грийн, органите и тъканите, извадени от извънземния след аутопсията, са били съхранявани в Института Walter Reed-Armed Forces във Вашингтон.Изглежда, че някъде при започване на 90-те години, в Пентагона се е появило “изтичане ” и същинският филм за аутопсията на извънземния, показан на затворения брифинг, попада в ръцете на Сантили. Според самия Сантили, видеото му е обещано от неназован пенсиониран боен кинооператор.

 Кадър от видеото от 1995 година
Кадър от видеото от 1995 година Защо видеото е било в такова неприятно положение? Възможно ли е, да е било подредено да се унищожи, само че някой не е приключил работата си?
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР