Известния български актьор Георги Стайков се размина на косъм от

...
Известния български актьор Георги Стайков се размина на косъм от
Коментари Харесай

Георги Стайков на косъм от инсулт

Известния български артист Георги Стайков се размина на косъм от инсулт. Той е бил незабавно признат в болничното заведение в Бургас със подозрения за мозъчен удар, научи HotArena.

Калоянов от сериала „ Столичани допълнително ” получил рецесията по време на посещение в морския град. Ростислав от паметния „ Вчера ” мощно тормозил лекарите, които се страхували от инсулт, само че след направените проучвания, било открито, че положението му е породено от транзиторна исхемична офанзива.

От болничното заведение оповестиха, че положението на Стайков към този момент е устойчиво и той ще бъде изписан всеки миг. Той останал в отделението за пет дни, като имал и координационни нарушавания.

През това време артистът е минал всички вероятни функционални, образни и клинично — лабораторни проучвания, написа „ Телеграф ”.

Д-р Павлинка Хубанова, началник–отделение по Нервни заболявания, изясни, че няма данни за мозъчен инсулт, а се касае за исхемична офанзива.

През 2012 година в свое изявление Георги Стайков показа за различен здравословен проблем в фамилията. „ Жена ми Асения падна и си удари главата. Всичко е наред, малко не си усеща зъбите. Сега тя е до мен, аз сготвям ”, сподели още той.

На 10 август същата година той стана на 48 и показа, че изобщо не се усеща остарял.

Към днешна дата той е на 54 и още веднъж е звезда на екрана–в ролята на подмолния състезател Калоянов в „ Столичани допълнително ”.

„ Много обичам такива функции. С Любо Нейков работихме в „ Мисия Лондон ”, в този момент се виждаме още веднъж и е все едно, че не е минало никакво време от този момент.

Много се забавляваме, множеството ми подиуми са с него. Той е извънреден подражател ”, споделя пред Би Ти Ви още Стайков.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР