Известния американски влогър Dro, редовно следи българската музикална сцена. Той

...
Известния американски влогър Dro, редовно следи българската музикална сцена. Той
Коментари Харесай

Американски влогър изкритикува английския на Гери-Никол

Известния американски влогър Dro, постоянно следи българската музикална сцена. Той разгласява от време на време в канала си в YouTube своите видеореакции, в които слуша и проучва песните на родните ни реализатори, написа HotArena.bg.

Оказва се, че Dro е останал с усещане, че българските реализатори не мога да пеят на британски. До това умозаключение е стигнал самият той откакто е изслушал песента „ Готина и луда” на британски, на младата и надарена Гери-Никол. Dro отбелязал, че на варненката не и се получава британското прозиношение, а първоначално не песента нищо не и се разбирало.

Преди към седмица Dro е „ разкостил “ и новото интернационално парче на Андреа „ Vitamin”. За разлика от рецензиите за Гери-Никол, тук влогърът не стопира да сипе суперлативи. Около 10 пъти демонстрира какъв брой харесва Андреа – „ She is very sexy!”, за творбата й отсича изрично: „ I love this song”.

Във видеореакцията си за „ Vitamin” Dro на няколко пъти разкрива, че е удивен от това по какъв начин Андреа произнася непознатия език и заключи:

„ Извинявам се на почитателите на Гери-Никол, само че британският на Андреа е доста по-добър от нейния “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР