Известните също са хора. Те също имат нужда някой да

...
Известните също са хора. Те също имат нужда някой да
Коментари Харесай

Най-шумните звездни сватби и раздели на 2018-а


Известните също са хора. Те също имат потребност някой да ги обича и да страда за тях, когато нещата в живота им рухват като кула от карти.

Днес ще ви разкажем за двойките, на които 2018-а сервира доста разтърсващи събития. Едни се сгодиха, други се врекоха във безконечна честност, а трети претърпяха мъчителни раздели.

Започваме с разрушените сърца! Ето ги и двойките, които през 2018 година сложиха завършек на връзките си!

Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Това беше една от най-тъжните вести за бракоразвод в света на Холивуд. Джен и Джъстин бяха дружно в продължение на 2 години, само че взеха решение да се разделят и да останат другари. Между другото, Теру бързо стартира да се утешава с разнообразни хубавици, а Анистън продължава да оплаква изгубения си брак.



Ариана Гранде и Мак Милър

Изпълнителите се разделиха през май тази година след близо 2-годишна връзка. Месец по-късно певицата разгласи за годежа си с американския артист Пийт Дейвидсън. Американката въобще не си губи времето!



Ема Уотсън и Корд Овърстрийт

Младата британка още веднъж е свободна жена, откакто през май постави завършек на връзката с сътрудника си Корд Овърстрийт. Двамата бяха дружно по-малко от половин година.



Клоуи Грейс Морец и Бруклин Бекъм

В началото на месец април стана ясно, че връзката на 21-годишната американска актриса и 19-годишния наследник на футболиста Дейвид Бекъм няма да я бъде. Причината за разрива в връзките им е повече от банална: папараци засякоха дребния Бекъм да се целува със зайчето на Плейбой Лекси Ууд. Съдейки по фотосите на Клоуи и Бруклин в обществените мрежи, можем да считаме, че двамата са се разделили като другари.



Амбър Хърд и Илон Мъск

Милиардерът и актрисата минаха през доста раздели и събирания, само че в този момент по всичко наподобява, че сред тях нещата са завършили.



Риана и Хасан Джамил

Раздялата на барбадоската хубавица и младия саудитски милиардер стана по самодейност на певицата и даде мотив за голям брой клюки. И въпреки всичко... Жените са непредсказуеми!



Звездните годежи и сватби на 2018-а

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

24-годишният канадски поп реализатор направи предложение на топ моделката и съумя да потопи в тъга почитателките си. Въпреки че са дружно единствено от месец, артистът показа, че разчита на " постоянен и здрав брак ". И всичко това след 8-годишна връзка със Селена Гомес!



Кит Харингтън и Роуз Лесли

Слуховете, които се появиха при започване на годината, че Кит и Роуз са се сгодили, не изненадаха никого. Двамата се срещат от 5 години, даже си купиха имение от XV век. А в края на юни подвигнаха женитба за знамение и приказ в фамилния палат на Лесли в Шотландия.



Матю Луис и Анджела Джоунс

Едва ли някой може да разпознае смотания Невил от филмите за Хари Потър в този навирен мачо с холивудска усмивка. През май тази година артистът скрито се омъжи за своята обичана Анджела.



Хю Грант и Ана Ебърстийн

В края на май 57-годишният ерген Хю Грант за първи път в живота си подписа брак. Избраницата му е майка на три деца.



Меган Маркъл и принц Хари

За кралската женитба не са чули единствено полярните мечки!



Кейти Пери и Орландо Блум

Страстната история на тази запаметяваща се холивудска двойка си имаше своите възходи и падения и доближи логическия си край. В края на март 41-годишният артист най-сетне направи предложение на обичаната си! Късмет, влюбени гълъбчета!



Рики Мартин и Джван Йосеф

Пуерториканският артист най-сетне откри своето благополучие в лицето на шведския художник от сирийски генезис Джван Йосеф. Двамата се срещат от 2016 година, а при започване на годината размениха брачните си обети.



Дмитрий Тарасов и Анастасия Костенко

Руският футболист и някогашен брачен партньор на телевизионната водеща Олга Бузова направи предложение на моделката Анастасия Костенко. / jenata.blitz.bg


Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР