Известните с наименованието Z-блогъри съобщават за масови уволнения на генерали

...
Известните с наименованието Z-блогъри съобщават за масови уволнения на генерали
Коментари Харесай

Масово падат глави на генерали, след като Путин посети фронта

Известните с наименованието Z-блогъри оповестяват за всеобщи уволнения на генерали след визитата на Путин на фронта, предава The Moskow Times. Четирима блогъри и военни репортери пишат за вълна от оставки във висшето управление на съветската войска.

Военният сътрудник Юрий Котенко написа в Телеграм канала си, че с декрет от 20 април Путин е уволнил военачалник Александър Дворников, генерал-полковниците Александър Журавльов и Рустам Мурадов.

Днес каналът Wargonzo написа, че след визитата на Путин в окупираните територии в съветското МО са почнали уволнения.

" Озлобени и осведомени за действителната конюнктура, офицерите на терен явно са употребявали опцията да рапортуват на президента за действителните проблеми, до момента в който началството се пробва да замазва ситуацията във всекидневните си отчети, което е закононарушение във връзка с съветския боец ".

Военният сътрудник Александр Сладков удостоверява някои уволнения на генерали. Той твърди, че е отхвърлен и зам.-министърът на защитата, отговарящ за тила, генерал-полковник Михаил Мизинцев. Наричаха го " касапина от Мариупол " поради завладяването на украинския град, след което стана зам.-министър

Z-каналът " Рибар " твърди, че дружно с Мизинцев е отхвърлен и генерал-майор Олег Горшенин, началник на Националния център по ръководство на защитата.

" Министерството на защитата даваше на управлението на страната дезинформация за положението на армията. Системата за даване на изкривена картина е разрушена отдолу-нагоре ", споделя за The Moscow Times източник, непосредствен до МО.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР