Известните личности по принцип не обичат много да говорят за

...
Известните личности по принцип не обичат много да говорят за
Коментари Харесай

Защо Пенелопе Крус не разрешава на децата си да имат профили в социалните мрежи

Известните персони по принцип не обичат доста да приказват за персоналния си живот или децата си. Е, изключения вършат Уил Смит и брачната половинка му Джейда, които трансфораха 2021 година в годината на откровенията.

Пенелопе Крус обаче несъмнено не от тези, които доста постоянно приказват за персоналния си живот. Един от дребното пъти, в които го прави, актрисата приказва за това за какво не позволява на децата си да имат обществени мрежи и телефони.

В изявление за предаването на CBS - Sunday Morning, Крус споделя, че съгласно нея не е редно децата да биват излагани на обществените мрежи от прекомерно ранна възраст. Самата тя признава, че употребява обществените мрежи, само че не доста постоянно и внимателно.

Пенелопе Крус счита, че е рисково за дете на 12 години да вземем за пример да има профили в обществените мрежи. Тя даже твърди, че това е като някакъв опит, който цели да покаже какво ще се случи, в случай че едно дете бива изложено на толкоз доста технологии.

Актрисата също по този начин споделя, че двете ѝ деца, които има от Хавиер Бардем - Луна (8 г.) и Лео (10 г.), нямат мобилни телефони. Забранено им е и да употребяват обществени мрежи най-малко до момента в който не навършат 16 години. Тя е твърдо уверена, че по този метод защищава психологичното им здраве.

Въпреки възбраната за телефони и обществените мрежи, Пенелопе Крус, несъмнено, позволява на децата си да гледат филми, написа People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР