Известните личности обикновено имат много фенове по целия свят. Огромното

...
Известните личности обикновено имат много фенове по целия свят. Огромното
Коментари Харесай

Холивудските грубияни

Известните персони нормално имат доста почитатели по целия свят. Огромното внимание, което феновете им отделят и непрекъснатото набъркване в персоналния живот на звездите, в доста случаи ги кара да се държат надменно. Да забележим петима звезди, за които се твърди, че са създали някои много ужасни неща на почитателите си.

Джъстин Бийбър
 Снимка 439404

Голямата популярност на Джъстин Бийбър, която го сполетя още като доста млад, несъмнено не се отрази добре на изпълнителя. Преди да се събере с Хейли Болдуин, Джъстин се държеше доста надменно с почитателите си. Той освен постоянно закъсняваше с няколко часа за концертите си, само че и си позволяваше да наскърбява доста от фенките си, като ги назовава китове, поради наднорменото им тегло.



Ариана Гранде
 Снимка 442332

Толкова сладката и добричка (поне на пръв поглед) Ариана Гранде в действителност има голям проблем, що се отнася до фотосите. Певицата харесвала единствено единия си профил, по тази причина и реагирала доста остро, в случай че човек не я снима от верния ъгъл. Гранде освен упорствала да я снимат от тази страна, от която се харесва, а и молила почитателите ѝ да изтрият фотосите, които не одобрявала.

Тоби Магуайър
 Снимка 348275

Един от обичаните ни Спайдърмени - Тоби Макгуайър е прочут с това, че ненавижда да дава подписи, в това число и на дребни деца. Той не желае и да се снима с почитателите си, като са познати случаи и на проявена експанзия от страна на артиста, който е хвърлял и чупил камери на хора, които са се опитвали да го фотографират.

Ким Кардашиян
 Снимка 440352

Въпреки че Ким Кардашиян е известна с това, че е известна и дължи целия си триумф точно на милионите си почитатели, риалити звездата нееднократно е споделяла, за феновете си, че са доста досадни, че я нервират, като си е разрешавала да ги наричал даже олигофрени.

Леонардо ди Каприо
 Снимка 439653

Обожаваме Леонардо ди Каприо и се възхищаваме на актьорската му игра. Въпреки че артистът се радва на голям триумф, съгласно Ranker, той не желае да го споделя с феновете си. Попадали сме на редица публикации, в които се твърди, че Леонардо отхвърля да се снима с почитателите, отхвърля да дава подписи, или в случай че го прави, то е против съответна сума.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР