Известните личности може да са в центъра на вниманието, да

...
Известните личности може да са в центъра на вниманието, да
Коментари Харесай

Звездите и техните фобии

Известните персони може да са в центъра на вниманието, да са познати на целия свят и мнозина да им завиждат. Но истината е, че те са не по-малко хора от всички нас .

И като такива крият в себе си същите мисли, усеща, терзания, даже уплахи. Ето някои от звездите, които си признават за налудничавите си страхове.

 Живот с най-откачените уплахи
Живот с най-откачените уплахи

Да те е боязън от света

Скарлет Йохансон

Нежната актриса има уплаха от.. птици. Тя не един път е говорила за нея, само че й е мъчно да изясни тъкмо какво в летящите животни провокира боязън у нея. Може би поради крилата, може би поради опашките. Или пък поради звуците, които издават по време на полет.

Орнитофобията на Скарлет несъмнено е от рядко срещаните уплахи. Точно както другите, и тя провокира сърцетуптене, зной, гадене, сухота в устата, трептене, безпокойствие. Същите признаци се демонстрират при Йохансон и поради хлебарки.

 Снимка 342382

Кайли Дженър

До преди дни всички залагаха, че риалити звездата най-вероятно ще кръсти новородената си щерка " butterfly " (пеперуда). А малко прочут факт е, че Дженър точно уплаха именни от пеперуди . За лепидоптерофобията Кайли е споделяла единствено един път.

Дженър счита, че пеперудите са просто буболечки, в случай че се абстрахираме от крилата им. Напоследък пък по всякакъв начин се пробва да се пребори с нея , позирайки пред картини на пеперуди, носейки огърлици с тях, и даже с дребна татуировка-пеперудка.

Публикация, споделена от Kylie (@kyliejenner) на Ное 21, 2017 в 12:29 PST

Актрисата Никол Кидман също по никакъв начин не харесва летящите създания , които кардинално са много красиви. Но за двете дами наподобяват по-скоро плашещи.

Меган Фокс

Красавицата, която си наподобява като мъжко момиче, готово да ступа много мъже, в действителност има боязън от... хартия . Папирофобията е много рядко публикувана и малко изследвана.

Публикация, споделена от Megan Fox (@meganfox) на Фев 25, 2018 в 9:46 PST

Паниката в тази ситуация се провокира както от шума на листата хартия, по този начин и от страха да не се порежем на тях. А това си е много мъчително. За да избегне сходни произшествия, актрисата постоянно мокри пръстите си, когато би трябвало да разлиства сюжета , да вземем за пример.

Памела Андерсън

Колкото и необичайно да звучи, един от секссимволите на 90-те години има уплаха от огледала . Спектрофобията е рядко публикувана и е тясно обвързвана с нашата самокритика за това по какъв начин изглеждаме.

 Снимка 342397

В гримьорната на звездата от " Спасители на плажа " огледалата не заемат почетно място, а за нейната визия се доверява напълно на екипа си, без даже да види крайния резултат. Памела не обича да се гледа и по малкия екран , което е неотменна част от нейната странна и подла уплаха, написа R1L.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР