Известните актьори и в момента минават през и засяга значително

...
Известните актьори и в момента минават през и засяга значително
Коментари Харесай

Де Ниро в криза заради развода си

Известните артисти и сега минават през и визира доста финансите му.
Грейс харчи към 215 000 $ на месец за облекла, бижута и други първокласни артикули от кредитните му карти и към 160 000 $ в брой и с цел да реши това, артистът би трябвало да приема всички функции, които му се оферират.
 Робърт Де Ниро спретна скандал пред съд в Ню Йорк Робърт Де Ниро спретна скандал пред съд в Ню Йорк
Актьорът Робърт Де Ниро се яви наново в съд в Ню Йорк и си потегли, като покри лицето си с два вестника, с цел да не бъде забелязан от чакащи...
„ Г-н Де Ниро е на 77 години и макар че обича работата си, не трябва да работи толкоз интензивно на тази възраст и с това бясно движение. 12 часа дневно, без отмора ", сподели юристът на Де Ниро.
Освен това Робърт дължи на страната налози и хонорарите от идващите му два кино лентата ще отиде извънредно за тези цели, означи юристът.
Адвокатът на брачната половинка му обаче твърди друго. Според него, до момента в който се разведат, холивудската звезда би трябвало, съгласно предбрачното съглашение, да даде опция на своята, скоро някогашна брачна половинка, да живее както преди. Адвокатът й подсети, че Де Ниро също не пести разноски и за себе си. Той твърди, че е летял с хеликоптер с цел да дойде на среща за закуска и е посетил приятелите си във Флорида с частен аероплан.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР