Известни спортисти се обединиха, за да помогнат на бебе с

...
Известни спортисти се обединиха, за да помогнат на бебе с
Коментари Харесай

Известни спортисти се обединиха, за да помогнат на бебе с церебрална парализа

Известни спортисти се сплотиха, с цел да оказват помощ на бебе с детска церебрална парализа. Те подариха десетки свои движимости, които ще бъдат продадени на благотворителен търг във Facebook. Идеята е на журналиста от Българска национална телевизия Радостин Любомиров.

Ники е чакано дете. Ражда се обаче в тежко положение в седмия месец. Диагнозата - детска церебрална парализа, има заплаха да загуби и зрението си. Нуждае се от ежедневна рехабилитация и лекуване.
Радостин Любомиров - публицист: Родителите му водят доста тежка борба за неговия живот и по-доброто му битие.
В борбата за Ники се включва и Радостин. Той се свързва с десетки спортни митове, с цел да извоюват дружно една доста значима победа.

Радостин Любомиров: Но ми направи усещане какъв брой доста хора откликнаха. Наистина всеки един, с който разговарях, не сподели не. Всеки сподели да, несъмнено, незабавно ще оказа помощ, незабавно ще се включа.
Така съумява да събере персонални движимости на спортистите, които от през днешния ден до неделя се продават на търг на Facebook страницата на журналиста.
Радостин Любомиров: Имаме книга на Димитър Бербатов с неговия автограф и обръщение към индивида, който ще купи тази книга. Топка на гимнастичката Невяна Владинова, маратонки от 1994 година. С тези маратонки Любо Ганев правеше забивките тогава. Фланелки на всички тимове от професионална футболна лига, включително футболна топка с подписите на футболистите на мъжкия народен тим.
Може да наддавате в търга посредством коментар под фотография или на персонално известие, в случай че желаете да останете анонимни. След приключването му продадените продукти ще доближат до спечелилия посредством пощальон против натрапен платеж. Събраните средства ще оказват помощ на Ники да проходи. Всеки може да стане част от сбъдването на тази фантазия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР