Известни са четири от петте съперници на Ботев (Пловдив) в

...
Известни са четири от петте съперници на Ботев (Пловдив) в
Коментари Харесай

Ясни са четири от петте контроли на Ботев на лагера в Турция

Известни са четири от петте противници на Ботев (Пловдив) в контролните срещи на отбора по време на лагера в Алания. Възпитаниците на Николай Киров започват инспекциите на турска земя в сряда (24.01) против сръбския Раднички (Ниш).

Двубоят ще се играе в курорта Сиде и ще стартира в 14:30 ч. българско време. Два дни по-късно, на 26.01, Ботев излиза против украинския Олександрия на терените на хотел " Голд Сити " в Алания, който е база на отбора по време на лагера. Часът на срещата ще бъде конкретизиран в допълнение. Третият спаринг на " жълто-черните " в Турция е на 29.01 (понеделник), а противник в него е грузинският Сабуртало. Мачът е в Сиде, а началният му час следва да бъде избран.

Ботев ще приключи контролите от лагера си зад граница на 02.02 (петък), когато ще срещне състава на Пюник (Ереван). Двубоят против арменския отбор ще се играе на терените на " Голд Сити ", като и неговият начален час ще бъде закрепен в допълнение. Предстои да бъде конкретизиран противник и за четвъртата подред контрола в Турция, която ще се играе на 31.01.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР