Известни пловдивски артисти, спортисти, политици и бизнесмени минаха под венчилото

...
Известни пловдивски артисти, спортисти, политици и бизнесмени минаха под венчилото
Коментари Харесай

Приказна година в Пловдив! Тези ВИП сватби вдигнаха във въздуха града под тепетата!

Известни пловдивски актьори, спортисти, политици и предприемачи минаха под венчилото тази година. Някои се бръкнаха надълбоко, с цел да трансфорат сватбения си ден в изтънчен празник. Други заложиха на скромна гала в стеснен фамилен кръг. Това са най-стилните младоженци под тепетата, които попаднаха в обсега на фотоапаратите, подбрани от marica.bg.   Три дни яли, пили и се веселили. Така стартира фамилната приказка за известния художник Ангел Гешев и обичаната му Магдалена Тикова. През септември двамата подписаха брак в Централния дом на младоженците, след което се врекоха и пред Бога в църквата „ Св. св. Константин и Елена” в Стария град. А оттова дружно с 30-ината си посетители и кумовете - Миглена и Панайот Александрови, отпрашиха към Чепеларе, с цел да продължат купона с родопска музика и обичайни български гозби.

„ Няма никаква символика в датата. Избрах я още преди месеци”, изясни създателят с щур манталитет, който не спираше да прегръща и целува брачната половинка си. Маги пък сияеше до него в ефирна рокля с флорални претекстове, която напомняла за морето.

„ Обичайте се и бъдете доста щастливи”, пожела им художникът Николай Кучков и им сервира и първия брачен подарък - картина, отдадена на любовта.

В стеснен фамилен кръг бе и сватбата на солистката на оркестър “Пловдив” Цонка Нанова и ръководителя Славчо Александров. Красивата младоженка беше избрала за специфичния ден бутикова рокля в цвят шампанско, решена в настоящата за сезона дантела. Младоженецът пък беше заложил на грациозен бял костюм. В разгара на тържеството младоженката не се сдържа и сграбчи микрофона, с цел да поздрави всички свои посетители, и се извиха кръшни български хора.

Снимките от сватбата бързо обиколиха обществените мрежи и събраха стотици лайкове. Почитателите на музикантите ги обсипаха с пожелания за здраве, обич и доста фамилно благополучие. И им пожелаха още идната година фамилията да се усили с още един член.

Малко преди този момент под венчилото мина и зам.-кметът на " Централен " Веселин Козарев. Амбициозният юноша се венча с хубавицата Катерина в църквата " Св. Богородица ", преди да навърши Христовата възраст. 32-годишният вицекмет на региона и спътницата му в живота, която е управител в банка, отпразнуваха сватбата с радостно празненство в Новотела измежду родственици, другари и сътрудници от " Съюз за Пловдив " отпред с Дани Каназирева.

Пищна женитба тази година подвигна и притежателят на един от най-големите автосервизи в Пловдив - Любомир Панайотов. Той се врече във безконечна честност на дизайнерката Силвия. Двамата се венчаха в храма " Свети Иван Рилски ", след което празникът продължи в ресторанта на парк-хотел " Санкт Петербург ".

240 души почетоха тържеството, а измежду гостите бяха някогашният старши треньор на Локомотив Христо Колев-Бащата и тогавашният пазач на Ботев Лилчо Арсов. Специалната изненада за младоженците пристигна от техните другари - диджей Дамян и половинката му Ваня, които ги поздравиха с обща ария. Кумове на младоженците бяха Донка и Георги Георгиеви.

Кулминацията на празника бе по време на сватбения танц на Любо и Силвия. Двамата бяха посипани с 14 000 листенца от рози, а музикален декор бе песента на Миро " Гълъбо ". Четирима шафери и четири шаферки придружаваха младоженците. Квартет от Пловдивската филхармония посрещаше гостите в ресторанта с класическа музика. А влюбените се снимаха за спомен с тях на фона на пано с цветовете на българското знаме.

Една от най-красивите пловдивчанки - Джулиана Гани, пък разруши хиляди мъжки сърца, откакто се врече на обичания си Станимир. Силиконката се омъжи в Пловдив дни преди да влезе в Къщата на „ ВИП Брадър”. Дамата заложи на изрязана рокля с надълбоко деколте и без презрамки, а брачният партньор Станимир се отхвърли от вратовръзката. " Вече съм госпожа Ташева ", написа тя в профила си.

Двамата оповестиха, че огромният ваучър ще бъде чак в края на годината, а венчавката в края на лятото бе единствено за най-близките хора.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР