Известни лекари, хирурзи и топ дерматолози от България и чужбина

...
Известни лекари, хирурзи и топ дерматолози от България и чужбина
Коментари Харесай

Плеяда от знаменитости поздравиха д-р Радина Денкова и д-р Ильо Стоянов

Известни лекари, хирурзи и топ кожни лекари от България и чужбина почетоха откриването на новата клиника.  Повече от 300  другари, сътрудници и звезди се стекоха на столичния бул. Симеоновско шосе, където е новият адрес на топ-дерматолога и пластичния хирург на звездите.

Класното събитие  бе мотив за първата световна изява на Ромина Тасевска „ Мис България 2010 “, която живее в Банкок и за малко е в България. Красивият модел на Визаж се появи в компанията на Кристина Несторова и „ Мис България 2012 ” – Габриела Василева. Малко след тях дойде и шефката на най-реномираната организация за топ-модели, Евгения Калканджиева, дни откакто напусна къщата на ВИП Брадър Most wanted. Актрисата от хитовия сериал „ Откраднат живот ” Деси Бакърджиева се почувства като вкъщи си, показа самата тя, разглеждайки обзаведената с високо-технологична инсталация хирургия. Дизайнерът на интериора арх. Таня Дикова почете домакините и блесна в стилна визия в унисон с посочения в поканата Shine bright дрес-код.

Маги Сидерова, водещата на Bulgaria On Air Джуджи, Теди Кацарова, Богдан Томов, съпроводен от брачната половинка си, Жени и Ваня Джаферович, Елвира Георгиева в компанията на брачна половинка си доктор Николай Георгиев, водещият на 120 минути по БТВ – Светослав Иванов и брачната половинка му Вяра Деянова, издателят Емил Стоянов и брачната половинка му – топ-журналистът Маргарита Ралчева и доста други, сервираха откровените си благопожелания за 12-я рожден ден на клиниката и разгледаха дерматологията и хирургията ситуирани на повърхност от над 1000 кв.м.

Клиниката работи от средата на лятото, само че формалното разкриване се случва месеци по-късно, поради натоварения график на доктор Денкова и доктор Стоянов. В уютното пространство работят 8 дерматологични кабинета, в това число дерматохирургия и 1 операционен блок, в който ще се правят миниинвазивни процедури за моделиране на разположение и тяло. В бранш „ Хирургия ” са обособени 2 операционни блока и личен стационар.

DR-DENKOVA DERMATOLOGY е един от най-успешните естетични стартъпи в България, и то основан от жена. Самата Радина Денкова постоянно е вярвала, че хубостта се появява сега, когато една жена повярва в себе си. 

“Винаги съм се опитвала да бъда визионер и да виждам напред, изключително когато става дума за бизнеса ми. И съм щастлива, че сега слагаме основите на идващите години сериозна и вдъхновяваща работа. В DR-DENKOVA DERMATOLOGY на бул. Симеоновско шосе 62 най-накрая разполагаме с задоволително пространство, с цел да развием дерматохирургията и миниинвазивните естетични процедури за лице и тяло, за които сме пионери в България и за които планувам голямо бъдеще. “ – разгорещено споделя Денкова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР