Известни и обичани български личности се превърнаха в своеобразни посланици

...
Известни и обичани български личности се превърнаха в своеобразни посланици
Коментари Харесай

Звезди подкрепиха инициатива, даряваща надежда

Известни и обичани български персони се трансфораха в самобитни посланици на четенето по време на пандемия и споделиха коя е книгата, която им е дарила вяра и оптимизъм в сложното време, в което живеем.
Писатели и поети, артисти, артисти, публицисти, стилисти, дизайнери, телевизионни продуценти и спортисти поддържаха акцията на Фондация " Шанс за децата и природата на България " и Център за млади талнит под наслов " Заедно за едно по-добро УТРО ", изпращайки техни фотоси с обичана книга по време на изключителното състояние.
Орлин Горанов и брачната половинка му – Валя Горанова, вокалистът на група " Остава " - Свилен Ноев и фамилията му, Недялко Йорданов, Александър Кадиев, Стефан Димов, Иван Христов и Ирина Тенчева, Андрей Арнаудов, Албена Павлова, Тони Димитрова, Радослав Гизгинджиев, Красимира Кузманова-Кокран, Еделина Кънева, Радко Пенев, Нургюл Салимова, Антония Йорданова, Десислава Генева, Диана Саватева, Линда Русева, Лили Стефанова, Невена Спасова, Светла Иванова, Ненчо Костов и Невена Праматарова насочиха положително обръщение към всички обичащи книгите, а журналистът Георги Тошев показа в особено видео обръщение, че " има вяра, че посредством четенето опознаваме света и ставаме една концепция по-добри ".
В самодейността се включи и целият екип на Фондация " Шанс за децата и природата на България " и Център за млади гении, Бургас, някогашни и сегашни дребни и огромни гении, както и безчет четящи българи на всякаква възраст от цялата страна.
" Благодарим на всички, които се сплотиха към нашата последна самодейност от акцията " Заедно за едно по-добро УТРО ". Надяваме се посредством нея да сме успяли да вдъхнем вяра, убеденост, оптимизъм, мощ и усмивки на всички, които се нуждаят от тях и в това време да ви предизвикваме да откриете нови и забавни заглавия... Вярваме, че УТРОТО ще е по-добро. Не спирайте да четете! ", прикани Лилиана Славова, ръководител на Фондация " Шанс за децата и природата на България ".
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР