Известни български лица се включиха във виртуалната Библиотека за самоподготовка

...
Известни български лица се включиха във виртуалната Библиотека за самоподготовка
Коментари Харесай

Известни родители се включват във виртуална библиотека за самоподготовка със своите деца

Известни български лица се включиха във виртуалната Библиотека за самоподготовка на издателство Клет, с цел да покажат на родителите по какъв начин комфортно и елементарно могат да оказват помощ на децата си с уроците по време на изключителното състояние. Специално подбраните и завършени в помощ на образованието вкъщи елементи от най-популярните образователни пособия, подготвени за принтиране и попълване, бяха качени преди седмица на уеб страницата на издателството.
Деси Банова, Ваня Джаферович и Ивайло Захариев се заеха да “разлистят ” над 50 000 образователни материала в помощ на учениците от 1 до 7 клас.  В осведомително видео те показват преимуществата на виртуалната Библиотека за самоподготовка на издателство Клет, която добавя наличните електронни образователни запаси в известната и новаторска просветителна платформа IZZI.
Седмица след публикуването на анти-COVID изданията над 45 000 са се възползвали от електронните пособия и учебници, които в PDF формат дават опцията да бъдат разпечатвани и фотокопирани, а учениците да попълнят и да се упражняват, без да бъдат непрекъснато пред компютрите.
До момента преглежданията на материалите надвишават 17 000, като най-често сваляни са помагалата по български език и литература, математика и британски. Традиционно предизвикателните предмети – физика и химия, допълнени от немски език, в този момент могат да бъдат упражнявани освен от децата, само че и от самите родители, с цел да затвърдят остарели познания, както и да получат нови такива. Статистиката сочи, че огромен интерес провокират и помагалата по история, география, индивидът и природата и индивидът и обществото, които са били свалени общо над 5500 пъти. 
Във видеото Деси, Ваня и Иво показват по какъв начин макар натовареното си всекидневие съумяват да оказват помощ на децата си с уроците по математика, география, история и български език посредством потреблението на специфичните образователни пособия от виртуалната Библиотека за самоподготовка на издателство Клет. 
„ Разбираме сложната обстановка, в която се намират доста фамилии у нас сега. Затова достъпът до платформата и виртуалната ни Библиотека са изцяло безвъзмездни. Всички пособия и учебници са съобразени със стандартите на просветителната стратегия сега и са основани за да оказват помощ на децата да добият и затвърдят знанията си елементарно, като освен учат, само че и се забавляват “, сподели Владимир Колев, шеф на Клет България. 
Всеки родител може да посети виртуалната Библиотека на издателство Клет, където да открие най-подходящите образователни материали за своя възпитаник, без значение по какви учебници се образова.
Вижте видеото с присъединяване на Деси Банова, Ваня Джаферович и Ивайло Захариев: 
Сподели с твоите другари
Изтегли, принтирай и учи комфортно у дома, дружно с Клет!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР