Известната ясновидка от САЩ Сара Хофман, която някога предсказа трагедията

...
Известната ясновидка от САЩ Сара Хофман, която някога предсказа трагедията
Коментари Харесай

Ясновидка от САЩ описа началото на Третата световна война

Известната ясновидка от Съединени американски щати Сара Хофман, която в миналото предсказа нещастието от 11 септември 2001 година и епидемията Ебола, направи ново страховито знамение. Жената е уверена, че напълно скоро може да стартира Трета международна война, в която хората ще употребяват нуклеарно оръжие, написа Блиц.

Сара Хофман получава дарбата да вижда в бъдещето, когато е на прага на гибелта. През 1979 година тя е покосена от инсулт, само че с доста старания съумява да се възвърне от него. Докато е била на границата сред живота и гибелта, тя непрестанно е сънувала ярки сънища с моменти от близкото бъдеще.

Третата международна война ще стартира поради стихийните бедствия, които ще връхлетят Земята. Военните дейности ще стартират изцяло инцидентно, след изстрелването на ракета от Либия към Израел.

Хофман споделя, че във видението си е видяла по какъв начин ракетите доближават и изтриват няколко града от лицето на Земята. Над цялата територия на Съединени американски щати стартират да се появяват облаци като атомни гъби. Част от детонациите са провокирани от ракети, дохвърчали от Русия, други – поради бомбите, които са се намирали в страната.

Прогнозите на ясновидката въобще не са оптимистични. Тя споделя, че Третата международна война изцяло ще унищожи цялата цивилизация.

Хофман е видяла още по какъв начин голямо огнено кълбо се движи до нашата планета. Ярката светлина обхванала изцяло Земята.
Първоначално тя не разбирала какво значи всичко това, единствено си спомнила текст от Светото Писание, в който се разказва по какъв начин планетата ни изгаря. Ясновидката прибавя, че преди този момент да се случи, Иисус Христос ще пристигна и ще раздели хората на положителни и неприятни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР