Известната треньорка от Лос Анджелис Трейси Андерсън работи с много

...
Известната треньорка от Лос Анджелис Трейси Андерсън работи с много
Коментари Харесай

Тренировката за ръце на Виктория Бекъм

Известната треньорка от Лос Анджелис Трейси Андерсън работи с доста известни персони, измежду които и обичаната английска дизайнерка. 

Сега тя споделя един комплекс от извършения, които постоянно прави с Виктория, с цел да упражняват мускулите на ръцете.

От видеото на Трейси разбираме, че Бекъм избира да се забавлява по време на тренировките си, по тази причина и множеството извършения, които прави са под формата на танци. Но с това си набира и една спомагателна доза кардио, тъй че нямаме срещу да последваме нейния образец.

 Тренировката за ръце на Виктория Бекъм

“Тя е доста стимулирана, фокусирана и прави тренировките си по умния метод. Това, което можете да копирате от нея, е, че Виктория употребява времето си в този момент да тренира и да се грижи повече за тялото си ”, споделя Трейси при започване на клипа.

Нататък я виждаме да извършва извършения с помощта единствено на забрадка и леки тежести, които в случай че не можем да си набавим, можем да сменяем с бутилки, цялостни с пясък или вода.

Вижте цялата подготовка, която апропо е единствено 10 минути и е акомпанирана от енергична и приятна музика, тъй че е съвършеният метод да стартираме деня.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР