Известната ток-шоу водеща и комик ще работи по линията ©

...
Известната ток-шоу водеща и комик ще работи по линията ©
Коментари Харесай

Walmart и Елън дe Дженерис създават обща модна линия

Известната ток-шоу водеща и комедиант ще работи по линията

© Lucy Nicholson Още по тематиката
Coca-Cola купува дял във компанията за спортни питиета на Коби Брайънт

Сделката за BodyArmour ще ускори конкуренцията с притежаваната от Pepsi компания - Gatorade
15 авг 2018
Малките търговци в Индия се сплотяват против договорката сред Walmart и Flipkart

Според тях навлизането на американската ритейл компания на пазара ще навреди на бизнеса им
18 юни 2018 Най-голямата комерсиална верига в света - Walmart, заяви, че ще работи с известната токшоу водеща Елън де Дженерис по нова фешън линия за дами. Линията ще се споделя EV1 и ще включва съвсем 60 продукта - дънки, тениски с цитати от Елън, аксесоари и обувки, всички на цена от 30 $ или по-малко, с нови артикули сезонно, написа Reuters.

Партньорството

Партньорството евентуално ще помогне на Walmart да възвърне изгубеното си място от Amazon и други в бързо разрастващата се фешън категория. Ако проектътсе окаже сполучлив, Walmart ще има достъп до по-богатите, млади милениъли, които по принцип не пазарят от търговци на дребно.

Walmart съобщи, че дългогодишното фешън партньорство с де Дженерис ще стартира на 10 септември, когато женската линия дебютира на Walmart.com и допълнително от 2300 магазина.

Модният бизнес

Компанията е най-големият търговец на облекла в Съединени американски щати и се пробва да усъвършенства секцията за облекло в своите магазини с усъвършенствани екрани и по-подходящи пробни.

През февруари Walmart стартира да предлага четири марки за облекло, с цел да усили продажбите в категорията. През ноември търговецът на дребно се свърза с универсалния магазин Lord & Taylor, като му предложи особено място на Walmart.com.

Walmart също закупи предходната година няколко дребни онлайн марки като Shoebuy, Modcloth и Bonobos, с цел да подтиква растежа на бизнеса с облекло и аксесоари.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР