Известната със своите мощни видеокарти компания EVGA представи флагманския модел

...
Известната със своите мощни видеокарти компания EVGA представи флагманския модел
Коментари Харесай

EVGA представи видеокартата GTX 1080 Ti FTW3 Elite с честота на паметта 12 GHz

Известната със своите мощни видеокарти компания EVGA показа флагманския модел GTX 1080 Ti с 11 GB буферна памет, работеща с периодичност 12 GHz. По този метод пропускателната дарба на паметта леко надвишава тази на AMD Radeon RX Vega 64, в която е сложена скъпата HBM2 памет.
Пропускателната дарба на паметта е повишена на 528,3 Gb/s, което е даже повече от модела EVGA ‘Kingpin’ Edition, особено основана за екстремален овърклок. Честотата на графичния процесор на новата EVGA е в рамките 1569-1683 MHz, до момента в който при Kingpin тя е 1582-1695 MHz.

FTW3 Elite употребява технологията EVGA iCX с девет спомагателни температурни датчика, особено проектирани въздушни отсеци и печатна платка със личен дизайн. Управлението на другите параметри се реализира благодарение на програмата EVGA Precision XOC.

Както и другите видеокарти на EVGA, по този начин и новата графична карта FTW3 Elite заема два разширителни слота. Възможно е обединяването на две от новите видеокарти в SLI масива за приемане на доста висока продуктивност.

Точната цена на видеокартата EVGA GTX 1080 Ti FTW3 Elite не е оповестена, само че в уеб-сайта на потребителя се споделя, че флагманската графична карата коства към $850.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР