Известната руска певица, актриса и ТВ водеща Юлия Началова умря

...
Известната руска певица, актриса и ТВ водеща Юлия Началова умря
Коментари Харесай

Невидимата смърт! Как да разпознаете болестта, убила известната ТВ водеща

Известната съветска певица, актриса и ТВ водеща Юлия Началова умря на 16 март директно след животоспасяваща интервенция. Тя бе диагностицирана след приема си по неотложност в съветска клиника с няколко съществени болести, които могат да покосят освен възрастните, само че и по-младите хора, написа Zdrave.to. 

``
реклама
Често се случва тъкмо тези болести да протекат без никакви признаци. Така човек до последно не подозира, че в организма му стават промени. Сред тях е и диабетът, следствията от който могат да са чудовищни - да изпаднете в кома или пък да се наложи ампутация. 

Юлия Началова умира на 38 години. Освен с диабет, тя е диагностицирана и с подагра - хронично възпалително заболяване на съдовете. И въпреки по-рано от него да са страдали хора над 40-50 години, в този момент то поваля все по-млади. 

 Резултат с изображение за Юлия Началова

По време на проучването на медицинските разбори на 38-годишната Юлия е открито, че с изключение на диабет и подагра, тя е била изумена и от лупус - автоимунно заболяване, което няма по какъв начин да бъде излекувано. 

Имунолозите означават, че лупусът се открива доста мъчно в тялото, а бързото му развиване може да бъде предизвикано от разнообразни фактори. Генетиците разкриват, че към този момент в продължение на доста години се организират проучвания на тази болест и към този момент е открит избран набор от гени, които покачват риска от развиването на това заболяване. 

Но самият лупус може да стои инертен в тялото ви без да се започва. Пусков механизъм може да стане, да вземем за пример, неправилното хранене и слаб имунитет, а също по този начин контузия на гръбнака, при която се повреждат бъбреците. При това учените означават, че самият лупус няма по какъв начин да бъде наименуван чисто женска болест, от нея страдат и мъжете.

" Действително, в случай че прегледаме данните от международните проучвания, то съотношенията са такива - от 10 пациента с това заболяване девет ще са дами ", твърди имунологът Борис Шварц. 

Лечението на систематичния лупус е мъчно, дълго и доста скъпо. Заради това, че имунната система на човек стартира да нападна здравите му кафези, първоначално би трябвало да се намали нейната интензивност. Методът на лекуване благодарение на имунодепресанти е извънредно опасен, само че ефикасен. Същевременно с това се прави и хормонална терапия и лекуване с противовъзпалителни препарати. 

За по-тежки случаи от време на време се употребява и трансплантация на костен мозък. Това е належащо за естественото действие на имунната система, която в началото е била подтисната от агресивното лекуване с препарати. 

И въпреки всичко, лекарите считат, че както и при всички други заболявания, главното в лекуването на лупуса е неговата същевременна диагностика.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР