Известната моделка Катрин Вачева не спира да замесва името си

...
Известната моделка Катрин Вачева не спира да замесва името си
Коментари Харесай

Катрин Вачева си показа дупето! Ултракъсата рокля не успя да покрие задните й части, всичко излезе на показ пред публика

Известната моделка Катрин Вачева не стопира да замесва името си в кавги. Този път брюнетката скандализира, разчитайки само на задните си елементи. Брюнетката си сподели задника по време на ревю в порепълнената дискотека „ La Cubanita ”в Слънчев бряг, предходната вечер, видя HotArena.

Въпросната вечер Вачева бе част от моделките, които дефилираха на „ Summer Fashion Night ”, представяйки облекла на известни родни дизайнери. На едно от дефилетата обаче, Катрин не бе съобразила, че роклята й не покрива задните и елементи, които свободно лъснаха пред публиката, дружно с гащите й, писа „ Телеграф “.

Моделката не се почувства конфузно от създалата се обстановки, а в противен случай, надупи се пред фотообективите в заведението. Да се фука със секси дупе се е оригиналност за моделката. След като попадна в риалити формата „ Вип Брадър “, Катрин се показа като едно положително и непретенциозно момиче, само че сподели безспорната си протилоположност. Именно в предаването Вачева реши да парадира с съвършените си форми.

И до момента в който Катрин развяваше гъз на сцената в Слънчев бряг, то фолк артистът Галин приветства от вип място моделките. Той бе в компанията на своя приятел- модел Даниел Георгиев, който бе лице на събитието. В ролята на водеща влезе светската кореспондентка Елизабет Методиева, която сиаеше в синя рокля на Lucy fashion.  На сцената се показа и плеймейтката Ася Капчикова, която показа първата си сбирка бански костюми.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР