Известната калабрийска мафиотска фамилия Сарконе, която е част от страховитата

...
Известната калабрийска мафиотска фамилия Сарконе, която е част от страховитата
Коментари Харесай

Бос на калабрийската мафия преведе хиляди евро на българска фирма - каква е връзката му с Бургас?

Известната калабрийска мафиотска фамилия Сарконе, която е част от страховитата ндрангета, е прехвърляла пари в България. Според медиите в Италия от една от компаниите на задържания необут Кармине Сарконе – White House са трансферирани по банков път 193 000 евро към българска компания и към румънската „ Каза Ноастра ”, написа Флагман бг. Авторитетното издание „ Реджо онлайн “ твърди, като се базира на информация от дирекция „ Антимафия “ в Болоня, че името на въпросната компания е Интерпласт ООД.

Проверка откри, че най-известната компания у нас такова название е със седалище в Бургас. Интерпласт ООД има цех за произвеждане на дограми, порти, фасади и други в жк „ Меден рудник “, база в м. с. „ Върли бряг “ и офиси в още няколко български града. Дружеството е със скромния капитал от 5000 лева, а негови притежатели са бургазлиите Христо Ангелов и Красимир Аврамов.

Длъжни сме да подчертаем, че в Търговския указател попадат още 2 компании с сходно название, само че те надалеч не са толкоз известни или с огромна активност като бургаската Инерпласт. Дружество със същото име е записано и в Хасково. Негови притежатели са братята Николай и Христо Петкови, а главната активност на компанията е произвеждане на опаковки от пластмаса. Интерпласт ООД има още в Благоевград. Фирмата развива главно комерсиална активност, а неини притежатели са семейство Бърдарови.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР