Известната италианска рокпевица Джана Нанини заяви, че ще изнесе достъпен

...
Известната италианска рокпевица Джана Нанини заяви, че ще изнесе достъпен
Коментари Харесай

Джана Нанини с виртуален концерт заради новия коронавирус

Известната италианска рокпевица Джана Нанини съобщи, че ще изнесе наличен посредством видео стрийминг виртуален концерт от вкъщи си, с цел да се бори против самотата, дължаща се на подхванатите от управляващите ограничения за сигурност в резултат на епидемията от Ковид-19, съобщи Франс прес.

"Ужасното, обвързвано с този вирус, е самотата. Всеки от нас би трябвало да даде на общността ни нещо, с което разполага. Живея в Милано и желая да разпространя онлайн свои осъществявания на акустични рок песни, с цел да може хора да се почувстват по-близо един до различен, без сигурността им да е застрашена ", е написала певицата на страницата си в Инстаграм.

Шестдесет и пет годишната Нанини е записала към 30 албума през над 40-годишната си кариера, напомня Българска телеграфна агенция.

"Очаквам ви в четвъртък в 16 ч. ", добавя певицата в посланието си.

Италианското държавно управление забрани в цялата страна събиранията на хора, концертите, визитите в киносалони и погребенията до 3 април, с цел да се води битка с епидемията от Ковид-19. В Италия са регистрирани над 9000 случая на заразяване с новия ковид, в това число 463 смъртни случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР