Известната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз, позната и от няколко

...
Известната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз, позната и от няколко
Коментари Харесай

Обвиниха дизайнерката Мегз в застрахователна измама

Известната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз, позната и от няколко риалити формата, е упрекната в застрахователна машинация. Наложена ѝ е мярка " парична гаранция " в размер на 10 000 лв.. Обвинението против нея е за подбуждане в отнемане в огромни размери, като наказването за това закононарушение е от 3 до 10 години, допустима е и конфискация на цялото имущество. Това оповестява trafficnews.bg.
Вчера белезниците щракнаха върху ръцете на приятеля на Каканашева - Румен Рончев. С разпореждане на Районна прокуратура той е арестуван за 72 часа. Обвинение има и против 33-годишният братовчед на Каканашева - Антон Лесов, само че той е освободен с по-лека мярка. Двамата са с обвинявания по член 206 от Наказателен кодекс.
В края на септември 2018 година Каканашева разгласи за откраднат джипа си марка " Мерцедес G350 ". Жалбата в Първо районно е подадена от братовчедът Лесов. Той декларирал, че на 27 септември е оставил първокласния автомобил пред бар " Графити " в " Кючук Париж ", а на идната заран от " кубчето " нямало и диря.
Джипът е лизингов и е благосъстоятелност на " Софауто ". По време на следствието криминалистите са се натъкнали на много спорни и подозрителни обстоятелства. Така вместо кражба на кола, се оказало че проверяват застрахователна машинация. В нея се оказали забъркани както братовчедът Лесов, по този начин и дизайнерката и приятелят ѝ.
Връзката на Мегз с транспортния необут Румен Рончев е от няколко месеца. Той е притежател на транспортната компания " Розова котловина ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР