Известната диетоложка от ливански произход Енджи Касабие е купила наскоро

...
Известната диетоложка от ливански произход Енджи Касабие е купила наскоро
Коментари Харесай

Къде си купуват имоти родните звезди и богаташи

Известната диетоложка от ливански генезис Енджи Касабие е купила неотдавна огромна къща в красивото еленско селце Мийковци, оповестява локалният уебсайт " Янтра през днешния ден ". Според локалните, селцето е наречено на името на търновеца Мийко - негов създател. По време на обсадата на Търново от турците, част от болярите, книжовниците от Търновската книжовна школа на патриарх Евтимий, благородниците и първенците от града вземат решение да излязат през скришен под земята излаз под Янтра и да отидат в Преслав. Оказало се, че покрайнината е завзета от турците и вземат решение да се заселят в Еленския балкан. Всеки жанр отсяда в обособена долчинка и по този начин пораждат махалите Мийковци, Игнатовци, Узуните, Ралиновци, Дуфльовци, Атларците, Хъневци, Топузите...

Ливанската принцеса, както мнозина назовават Енджи, и нейният брачен партньор Рабих ел Зейн, който е Мистър Ливан, са купили издигната къща за посетители, която не мислят да отдават чартърен, а самите те да живеят в нея. Сега са се заели да я създадат по собствен усет, търсят и хора, които да им оказват помощ в поддръжката ѝ.

През предходната година стана ясно, че Димитър Рачков също е вложил в парцел в Еленския балкан. Той си е купил земя в махала Кожлювци. До мястото обаче няма прокаран път, по тази причина артистът изиска да построи подобен. Рачков насочи настояването си по време на публично разискване на бюджета на община Елена. Бургазлията се аргументира, че сега достъпът до махалата, която няма нито един непрекъснат гражданин, е доста сложен. Става дума за 700 метра от по-голямото село Буйновци до Кожлювци, които са на трошляк.

Махалата се оживява най-вече в събота и неделя, когато хората от Търново, Елена и другите градове в близост се прибират по родните си домове. Там има единствено един регистриран непрекъснато живеещ. Въпреки че една къща в Кожлювци коства сред 25 и 30 хиляди лв., Рачков е предпочел да купи единствено земя и самичък да построи вила.

Запознати напомнят, че волейболната легенда Любо Ганев има парцел в Дърлевци, Силвия Кацарова и брачният партньор ѝ - милионерът Любомир Димитров, имат къща в Средни колиби. Чаровната телевизионна водеща от bTV Деси Стоянова пък може да бъде забелязана в Крилювци, където има своя благосъстоятелност.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР