Известната българска рок група Атлантик продължава своето турне за представяне

...
Известната българска рок група Атлантик продължава своето турне за представяне
Коментари Харесай

Група Атлантик гостува в Стара Загора с новия си албум

Известната българска рок група " Атлантик " продължава своето турне за показване на новия си албум " Army of One ". На 9 октомври от 20.45 ч. музикантите ще гостуват в рок клуб " Клубъ " в Стара Загора, научи ДУМА от Димитър Димитров - китарист и вокалист на бандата.

Наскоро аржентинското уеб списание и радио за рок и метъл " Cazador Nocturno " даде позитивна оценка за новия албум на групата. " Представяме ви българската пауър метъл група, която има 38-годишна история на метъл сцената и общо 12 албума. Проектът " Army of One " е последният им студиен албум, който съдържа 11 песни, а групата е в състав: Димитър Димитров - китара и вокал, Димитър Йорданов - бас китара и вокал, и Огнян Тодоров - барабани.

Песента " Army of One ", която дава името на албума, го открива с цялостна мощност, с оптимален двоен педал за бас барабана, бързи баси, с вокален звук, нехарактерен за пауър метъл групите, супер изчистен и с по-високи тонове. Има няколко аранжимента на китара в разнообразни моменти от песента и едно бързо соло, умерено нападателно, само че с добър усет. Песента е чудесно начало за албума. В припева китарата следва вокалната мелодия и това звучи в действителност ефектно ", се споделя в представянето. В този дух е оценена всяка от песните, като се означават в елементи техните достолепия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР