Известната американска телевизионна водеща и комик Елън Дедженеръс ще получи

...
Известната американска телевизионна водеща и комик Елън Дедженеръс ще получи
Коментари Харесай

Елън Дедженеръс ще получи "Златен глобус" за цялостен принос

Известната американска телевизионна водеща и комедиант Елън Дедженеръс ще получи " Златен глобус " за повсеместен принос поради нейната 25-годишна кариера в малкия екран, оповестиха уредниците на оценките, съобщи " Ройтерс ".

61-годишната Дедженеръс ще е едвам вторият адресат на премията на името на Карол Бърнет, откакто самата Бърнет бе първата, на която тя бе присъдена на церемонията през януари тази година.

Дедженеръс е една от най-популярните гей звезди, чиято кариера стартира като стендъп комедиант доста преди да се реалокира в малкия екран. В момента тя продължава да води своето на ден токшоу, а в предишното има и други екранни изяви. Една от най-паметните е като дубльор на рибката Дори в известната анимация " Търсенето на Немо ".
Лоренцо Сория, президентът на Холивудската интернационалната пресасоциация, която провежда събитието " Златен глобус ", разяснява в известие, че с изключение на сполучливата й телевизионна кариера тя е покровител и човеколюбец, който употребява гласа си, с цел да приказва от името на тези, които нямат тази опция, и посредством своята платформа се е трансформирала в медиатор на наслада и доброта.

Дедженеръс към този момент е притежател на две от най-високите оценки в Щатите - Президентския орден на свободата и премията " Марк Твен " за американски комизъм.Наградата на името на Карол Бърнет бе учредена от асоциацията за да отдаде заслуженото на новата златна епоха на малкия екран в Съединени американски щати, където всяка година в обичайните и по-новите стрийминг платформи се излъчват над 500 сценарни излъчвания и сериали.

Следващата гала на премиите " Златен глобус " ще се организира на 5 януари 2020 година в Бевърли Хилс.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР