Известната 56-годишна руска певица Алена Апина отново изненада приятно своите

...
Известната 56-годишна руска певица Алена Апина отново изненада приятно своите
Коментари Харесай

56-г. певица смая с удивителна гола фигура

Известната 56-годишна съветска певица Алена Апина още веднъж изненада прелестно своите почитатели, като разгласява в Instagram фотосесия, снимана в личната ѝ спалня, оповестяват международните издания, цитира Блиц.

Бившата членка на групата " Комбинация " се появи пред онлайн феновете си в необикновен тип, като театралничи на леглото по черно долни дрехи и топлес. Русата ѝ коса е разпусната, а гримът ѝ е доста лек.

" Когато е толкоз красиво - по какъв начин да не го публикуваш! ", признава Aпина под фотосите. Феновете са във екстаз от толкоз стилната фотосесия и съвършената фигура на певицата. В мненията те се възхищават на това какъв брой деликатно се грижи звездата за външния си тип.

Алена Апина не крие, че е прибягвала до пластична хирургия, с цел да резервира младостта си и да поправя фигурата си. По думите на певицата, тя не е имала огромен шанс с талията си, по тази причина е прибегнала до помощта на експерти.

" Да трансформира фигурата си беше моя фантазия още от младостта ми и едвам в този момент, десетилетия по-късно, се обърнах към хирург ", признава Апина. Но тя е могла да реализира сходен резултат единствено дружно с диета и постоянни тренировки.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР