Известната 23-годишна бизнесдама Кайли Дженър от многобройния клан Кардашиян по

...
Известната 23-годишна бизнесдама Кайли Дженър от многобройния клан Кардашиян по
Коментари Харесай

Прозрачната рокля на Кайли Дженър не скри нищо

Известната 23-годишна бизнесдама Кайли Дженър от многочисления клан Кардашиян по никакъв метод не отстъпва нито по известност, нито по провокативност на сестрите си, написа jenata.blitz.bg.

Тя постоянно демонстрира любопитни фотоси в разнообразни ексцентрични тоалети в профила си в Инстаграм, където се радва на над 233 милиона почитатели.

Един от последните фрагменти на палавата брюнетка обаче шашна онлайн потребителите. Красавицата отново демонстрира превъзходните си форми, само че транспарантната рокля и огромните цепки вършат гледката умопомрачителна.

Дженър е заложила на плетена рокля, която е направена на доста едра мрежа. Освен всичко това дрехата прилепва компактно по тялото на звездата и безусловно нищо не остава прикрито. Дори не е нужно да употребявате въображението си.

Все отново доста от клиентите на Кайли се смутиха от странните прорези в дрехата към гърдите на хубавицата, които като че ли просто напират да излязат от роклята на независимост.

" Шегуваш ли се... ", " Мила, гърдите ти бягат ", " Това е доста забавна дреха, иска ми се да имам пръст в нея ", гласят единствено част от палавите отзиви на почитателите на Кайли.

Въпреки че значително известността си Дженър дължи на телевизионното шоу на Кардашиян, то тя съумя да употребява славата, стартирайки личен сполучлив бизнес.

Красавицата стартира да създава и продава козметика, а в този момент възнамерява да пусне своя лична линия бански костюми, плажно облекло, долни дрехи, обувки, шапки и други морски аксесоари.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР