Известна plus-size моделка от Колумбия описва как е била изнасилена

...
Известна plus-size моделка от Колумбия описва как е била изнасилена
Коментари Харесай

Известна plus-size моделка разкри как била изнасилвана от различни хора

Известна plus-size моделка от Колумбия разказва по какъв начин е била изнасилена два пъти. Това заяви The Independent. За случая Мария Хименес Пасифико заяви в изявлението в януарското издание на вестник " Ес Еспектод ", само че историята стана известна тъкмо в този момент, с помощта на обява в нейния Instagram. С обявата си тя притегли вниманието на пресата от целия свят. Според модела, за първи път тя е била изнасилена от неин другар, когато е била единствено на 15 години. " Той ме предложения на празненство в дома си. Пихме и той ми предложи да ме хване. Той сподели, че желае да се погрижи за мен, само че вместо това ме избута в градината и ме изнасили ", сподели тя.

На 22-годишна възраст чужденец излива нещо в нейната напитка, води я у дома и я изнасилва няколко пъти. Моделката се оплакала в полицията, само че заради обстоятелството, че ответникът е претърпял загуба на паметта след случая, той съумя да избегне наказването.



Дълго време момичето си мислила, че е отговорна за всичко. Скорошен флашмоб, по време на който дами по света споделяха истории за изнасилвания, й помогнаха да осъзнае, че това не е по този начин. Моделът описа какво се е случило с нея, с цел да даде кураж на други жертви на принуждение, които не смеят да опишат за случилото се и се упрекват.

Мария Хименес Пасифико е първият колумбийски plus-size модел. Работи с марки като Дороти Перкинс, Зара и Линдекс.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР