Известна наша павециа обяви дали би напуснала България.Тони Димитрова разкри

...
Известна наша павециа обяви дали би напуснала България.Тони Димитрова разкри
Коментари Харесай

Тони Димитрова: Никога няма да напусна България

Известна наша павециа разгласи дали би напуснала България.

Тони Димитрова разкри по какъв начин означават Великден тя и фамилията й. Според нея не е нужно да е доста богата трапезата за празника, а да са нахранени душите ни.

„ Днес няма да чествам, тъй като съм на работа. По принцип не меся козунаци, само че пък украсихме къщата с красиви, цветни неща, дружно с моята щерка ”, показа обичаната певица.

Тя се надява летният туристически сезон да е мощен, тъй като всички са се измъчили по време на пандемията.

" Никога няма да напусна България. Това са едни прояви. И аз, като множеството хора, стоя в обществените мрежи, изключително до момента в който пътувам и по този начин ми минава времето. Имах един интервал на обостряне, тъй като всеки пишеше, разясняваше и с думите си вадеше ножа и колеше наред. На базата на зли изявления започнах да шетам листата си. Казах си - няма по какъв начин, няма по какъв начин да се наскърбяваме и да поддържаме връзка. Обидата е най-жестокото оръжие. Не, няма да напусна България в никакъв случай. Аз съм от тези, които остават. Всичко зависи от нас! Но бих напуснала жилището си. Пред мен в този момент още веднъж ще се строи и няма да виждам морето. Но кой го касае... морето е на 200 метра от мен. Това още веднъж е изблик, страст, но аз съм си такава ", безапелационна е Тони Димитрова в ефира на Нова.

" Хората в Бургас са доста обичливи, одобряваме всички с отворени сърца. Чува се много съветска тирада към този момент, само че аз съм с добър съветски. Всеки е добре пристигнал тук. Важното е да сме човечни. Вярвам в чудеса. Никога няма да убия детето в себе си с реализма. Ако положителното е част от душата, значи аз съм непоправимо детска. Вярвам до последно в това. Каквото и да се случва, имам вяра, че положителното постоянно ще победи. То е част от чудесата в този свят. Не мога да бъда недоволна от моя живот. Случили са ми са толкоз неща, срещам доста любов от хората ", сподели още певицата, пише standartnews.com.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР