Известна красавица дундурка бебето на фолкпевицата ДесиСлава. Тя е комшийка

...
Известна красавица дундурка бебето на фолкпевицата ДесиСлава. Тя е комшийка
Коментари Харесай

Бебето на Деси Слава се сдоби с омайна бавачка СНИМКА

Известна хубавица дундурка бебето на фолкпевицата ДесиСлава.

Тя е комшийка на попфолк певицата в жилищна кооперация в столичен квартал. Става дума за Мис България 1998 Наталия Гуркова. Тя има опит в развъждането на деца, защото е майка на 8-годишната Джорджия. Гуркова оказва помощ на ДесиСлава със препоръки и я анулира в храненето и повиването на дребния Борис, когато фолкпевицата чувствала безсилие и изнемогвала от майчински грижи.

" Току-що на вратата ни позвъни нашата красива съседка Наталия Гуркова-Михалевич и ни изненада с прелестни дарове за Борис! Благодарим ти, Наталия, за благия жест ", похвали се фолкпевицата в обществените мрежи. Миската купила на бебето огромен плюшен лъв, както и разнообразни дрешки, като всичките са в наследник цвят, както приляга на момченцата.

Покрай бебето ДесиСлава и Наталия се сближили извънредно доста и постоянно се виждали. Сядали да пият небрежно по кафе и клюкарствали по настоящи всемирски тематики. Така изпълнителката не се тормозила, че е в майчинство, и запълвала свободното си време с тематики, разнообразни от памперси и храни за новородени. ДесиСлава предложения миската и на купона по случай 40-ия ден от раждането на сина си, чийто татко е боксьорът Благой Найденов.

Наследникът на ДесиСлава и Благой се оказа основният провинен за едно същинско звездно бебешко празненство. В чест на дребния Борис се събраха куп родни хубавици, с цел да уважат формалното му показване в обществото.

Това се случи на така наречен бит погача, който се прави на 40-ия ден от раждането на бебето. Синът на Деси Слава се появи на бял свят на 28 декември предходната година и тогава щастливите родители не чакаха дълго, с цел да провеждат и първото празненство в негова чест.

Сред околните приятелки на чалгарката се оказа и колежката й Магда, която също влезе в тима на майките на 11 януари тази тази година.

Тогава се роди дребната принцеса Никол. На празненството беше видяна и друга фолкаджийка - Лорена, която навлезе в общественото пространство с епитета " най-хубавата другарка на Галена ".

ДесиСлава и Наталия не стояли единствено в жилищата си, а и излизали дружно на разходка с дребния Борис.

Това се случвало, когато времето е хубаво и температурите не си минусови. Фолкпевицата има огромен наследник - Майки, само че не отказвала да приема препоръки от Гуркова, която била доста всеотдайна и грижовна, предават от България през днешния ден.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР