Известна е като Чери Кис (Cherry Kiss), но истинското ѝ

...
Известна е като Чери Кис (Cherry Kiss), но истинското ѝ
Коментари Харесай

Балканите се тресат: Ивана от Ниш е най-известната сръбска порно звезда

Известна е като Чери Кис (Cherry Kiss), само че същинското ѝ име е Ивана Славкович. Блондинката е родена в сръбския град Ниш, на 29 години, а в последното десетилетие се трансформира в най-оборотната балканска порно звезда.

Влиза в 18+ промишлеността малко преди абитуриентския си бал, отивайки на пробни фотоси в Будапеща, Унгария. Продуцентите я харесват, а кариерата ѝ започва мигновено. 

Виж още: Край на криеницата: Теодора Мудева сподели ново гадже точно на рождения си ден

Участвала е в стотици филми за възрастни, най-често приема функции в групови и садо-мазо подиуми. Ивана споделя, че обожава работата пред камера, а естеството на специалността ѝ не я тормози въобще. " Обичам да върша секс пред камера, имам богат персонален списък с видеа преди славата ми ", споделя Ивана.

Интересен факт е, че Славкович е записала да следва за здравна сестра, само че не се вижда да практикува тази специалност в действителност, тъй като не обича да гледа кръв.

Виж още: Тотален секссимвол: Приятелката на Генчо конкурира родните плеймейтки по хубост

Родителите на Ивана обаче са много консервативни. Не контактува с татко си, който я изхвърлил от фамилната къща, когато научил за фантазиите на щерка си.

Чери Кис изгубила девствеността си на 16 години, когато била  доста влюбена в гаджето си. Преди порното имала още няколко връзки, само че тя твърди, че не е имала доста опит с мъжете. " В секса са значими не толкоз физическите и естествени качества, а уменията на един мъж. Това съм открила в годините ", споделя още Ивана в свое изявление.

Виж още: Три звезди, които се подиграха на инфлуенсърите и станаха супер известни

Изображение: https://www.instagram.com/cherryofficialkiss/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР