Известен столичен кръчмар е измамил естрадната легенда Тони Димитрова. Той

...
Известен столичен кръчмар е измамил естрадната легенда Тони Димитрова. Той
Коментари Харесай

Тони Димитрова стана жертва на недобросъвестен кръчмар

Известен столичен кръчмар е измамил естрадната легенда Тони Димитрова. Той я поканил да пее в ресторанта му в центъра на София, а след това се оказа, че не е платил целия хонорар, за който се били разбрали.

Неприятният случай станал предишния февруари, само че певицата едвам в този момент реши да приказва. " Познавах го от дълго време, беше ме канил и преди този момент, само че все му отказвах, тъй като бях чувала някой неща. Казах му по тази причина, което се приказва, а той ми отвърна, че не е правилно. Първия път, когато бях там, беше правилен с мен. Втория път обаче ми даде единствено една част от хонорара и по-късно се скри “, споделя Тони. Тя отхвърля да каже името му, с цел да не му прави непотребна реклама, само че " Телеграф “ научи, че и други реализатори са изгорели с пари от него.

Певицата разкри, че е мамена и от други хора в сектора. Преди време неин прочут си разрешил  да пазари с нейната карта, като похарчил 50 евро. Въпросният човек запазил номера от картата на Тони от друго заплащане, което правили дружно.

Заради положителното си сърце лъчезарната Блондинка постоянно си пати от неистини и измами.  " Не желая повече наивността ми да граничи с откровена нелепост “, изяснява тя. Казва, че последните две години са й донесли най-големите рани и 5разочарования в персонален проект, и добавя, че е нямала други такива в живота си.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР