Известен сръбски мафиот убива сина на актьора Христо Шопов, който

...
Известен сръбски мафиот убива сина на актьора Христо Шопов, който
Коментари Харесай

Новият Кино Хит: Христо Шопов Стана Наркобарон, А Сръбски Мафиот Гърми Сина Му

Известен сръбски мафиот убива сина на артиста Христо Шопов, който взе участие в сръбския екшън „Южен вятър“. Участващият в „Страстите Христови“ театрал влиза в ролята на наркодилър и началник на българска мрежа за контрабанда на опиати.

Криминалният екшън е считан за един от най-успешните сръбски филми за всички времена. Режисьор, сценарист и продуцент на лентата е Милош Аврамович. Освен редица известни имена от сръбското кино, измежду които Милош Бикович, Миодраг Радонич, Драган Белогрълич и Сърджан Тодорович, който взе участие в „Черна котка, бял котарак“ на Емил Кустурица, присъединяване взема и един от родните ни артисти със международна популярност – Христо Шопов.

Той го играе български наркодилър, който търгува със сръбската мафия и след това замесва и сина си в схемите му. В ролята на негов наследник влиза и артистът Ивайло Захариев, който извършва безусловно противоположна роля от тази в родния ни сериал „Под прикритие“, където е в облика на положителното ченге Мартин. В сръбската лента той е мафиотски правоприемник, който прахосва парите на родителите си по красиви дами и опиати, написа „Телеграф“.

Хитовата продукция може да се похвали с няколко награди и присъединяване в редица фестивали. В дебютната седмица „Южен вятър“ е бил гледан от 80 000 фенове и 5 поредни седмици е преди всичко. Лентата има над 700 000 фенове по целия сят и досега над 2 милиона евро доходи, която я подрежда измежду най-успешните сръбски филми за всички времена. Премиерата на кино лентата у нас е на 11-и януари, само че филмът към този момент изтече в някои торент уеб сайтове, защото в Сърбия бе показан преди към месец.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР