Известен съм с моята скромност и ми става неудобно като

...
Известен съм с моята скромност и ми става неудобно като
Коментари Харесай

Борисов станал скромен, пътувал последните два дни със Спартан-а

Известен съм с моята невзискателност и ми става неловко като приказвам. Тези два дни поставих огромни старания. Пътувах със " Спартан ", както вие обичате. Той пътува постепенно и е топло, и бръмчи доста. За веднъж става, само че по принцип… Затова се наложи по нощите да пътуваме през Триест до Солун. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на разисквания по запитване на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова към Борисов по отношение на Бялата книга за развиването на Европа, препоръчана от Европейската комисия.
Борисов отговори на имитация на Елена Йончева от Българска социалистическа партия, която акцентира, че е значима европейската отбранителна мощ и интеграцията на Западните Балкани.
" Така или другояче има засилен интерес към Западните Балкани. Най-сетне Берлинският развой, след четири съвещания под дърво и камък, започва. Има действителен късмет Берлинският развой да стане действителност на Балканите. Има доста ползи. На газовия и петролен конгрес ги видяхме и от страна на Турция, спорът, който се заражда кипърския за огромното находище на газ сред Турция и Гърция, който не е по никакъв начин безопасен. От другата страна спорът Украйна-Русия. След диалозите в Истанбул и през днешния ден с господин Борхард по нашия газов хъб. Не единствено да не ни заобикалят, само че разследване на тези спорове, може да станем районният център и да си върнем позициите”, уточни Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР