Известен с това, че е мястото, където се предполага, че

...
Известен с това, че е мястото, където се предполага, че
Коментари Харесай

Полицията в Розуел има нови петна, които не са от този свят, с летящи чинии и лица на извънземни

Известен с това, че е мястото, където се допуска, че галактически транспортен съд се е разрушил през 1947 година, Розуел, Ню Мексико, се трансформира в Мека за хора, очаровани от извънземен феномен. Така че е напълно уместно градската полиция да има униформени лепенки, които не са от този свят.

Представени в петък, новите лепенки включват формалното градско лого на летяща паница с типичен лъч, излъчващ се надолу, с цел да оформи буквата " R. " Думите „ Защитавайте и служете на тези, които кацат тук “ образуват кръг и са разграничени от две дребни извънземни лица с огромни очи.

Началникът на полицията Ланс Бейтман сподели, че отделът неотдавна е поръчал първична партида от 500, с първите се раздават тази седмица. Преходът към новата промяна се чака да завърши по-късно тази година.

Бейтман сподели, че е имало полемики за известно време по отношение на отдръпването на предходната промяна, която е служила на отдела повече от 30 години. Когато встъпи в служба предишното лято, това беше измежду отзивите, кои...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР