Известен руски историк призна, че е убил любовницата си -

...
Известен руски историк призна, че е убил любовницата си -
Коментари Харесай

Шок в Русия: Обладан от Наполеон професор обезглавил любимата си

Известен съветски историк призна, че е умъртвил любовницата си - някогашен студентка - откакто в река бе открита раница с отрязани женски ръце, оповестява BBC.

Russia professor arrested after woman`s arms found in bag https://t.co/ez1JAeQDaR
— BBC News (World) (@BBCWorld) November 10, 2019
63-годишният Олег Соколов е бил пийнал и е паднал в реката, до момента в който се опитвал да изхвърли елементи от тялото, оповестиха локалните медии. Тогава полицията разкрила обезглавеното тяло на 24-годишната Анастасия Йешченко в дома му.
Проф. Соколов е специалист по Наполеон, почетен с ордена „ Légion d`Honneur “ на Франция.
" Той призна виновността си ", съобщи юристът му Александър Почуев и добави, че съжалява за стореното и в този момент сътрудничи на полицията.
Съобщава се, че проф. Соколов е споделил на полицията, че е умъртвил обичаната си по време на спор и по-късно е отрязал главата, ръцете и краката й. Той е възнамерявал да се отърве от тялото, преди да се самоубие обществено, облечен като Наполеон.
Почуев съобщи, че проф. Соколов - който е подложен на болнично лекуване за хипотермия - може да е изпаднал в стрес, твърди юристът му.
Историкът е написал няколко книги за Наполеон, а също по този начин е съдействал като исторически съветник по няколко кино лентата. Той и Йешченко са работели дружно по няколко произведения. Двамата са изучавали френската история и са се наслаждавали на носенето на костюми от интервала, като проф. Соколов се обличал като Наполеон.
Студентите го разказват като надарен учител, говорещ френски и подражаващ на Наполеон, само че и като „ ненормалник “, наричал обичаната си „ Жозефин “ и искащ да се обръщат към него със „ сир “.
Той е и член на Францискския институт за обществени науки, стопанска система и политика (ИСЕП), който в събота съобщи, че го отстранява от позицията му в научния комитет, прецизира БГНЕС.
" Ние с смут научихме за жестокото закононарушение, за което е отговорен Олег Соколов ", се споделя в изказване. „ Никога не бихме могли да си представим, че той може да извърши толкоз непоносимо действие “, се прибавя в изказването.
ИСЕП е учреден от племенницата на крайнодясната лидерка Марин Льо Пен и някогашния народен представител от крайнодясната партия Национален фронт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР